nikita000
AGATKA
dziewczynki beda mi przez noge wkładac elektrody i musza mi przy serduchu przepalic zyly zebym niemialam tycz czestoskurczy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

No więc nadrabiam
Dzień dobry wszystkim. U mnie dziś od samego rana piękna pogoda
Zaliczyliśmy bardzo długi spacer, po którym Jędrek padł spać w 5 min. Teraz pogoda coś się kiepści, ale jeszcze nic nie pada
Moje dziecko przechodzi typowy bunt dwulatka
Już z nim nie wyrabiam :-( Jak zawsze chętnie się kąpał i mył ładnie sam zęby, tak od trzech dni ryczy przy tych czynnościach tak, że nie wiem co mam z nim robić
Moje nerwy są na skraju wytrzymałości! Nie wim jak ja to wytrzymam

i dostalam kwiatuszki. Jak na razie bylo ok, tylko duzo roboty, szef bez przerwy kladzie mi akta z napisem, pilne
wiec czasami nie mam czasu, by pomyslec
ale i tak chce wrocic do starego zawodu, poniewaz mniej godzin i wieksza placa
nie nadazamy. Pogoda u nas byla piekna, swiecilo sloneczko, wiec bylismy 3 godziny na dworku.Ja spacerowke taka ze sztywnym rozkladanym oparciem uzywam od 6 miesiaca zycianikita000 - trzymaj się!!! Będziemy trzymać kciuki!!!!
Dziewczyny, które mają spacerówki- parasolki - od kiedy (od jakiego wieku) wozicie w nich dzieci?
:-)
Nie placze
Kupilam miesiecznik Rodzice i sa tam 3 rozne plyty na vcd i jak na razie jedna obejrzelismy i jest super,uczy i bawi:-)Zaraz szykuje kapiel i spanko dla szkrabka
:-)

Ale i tak jutro biegnę po gazetę z płytami:-) :-) ;-) Iwonka dzięki.
jak znika na tyle godz.
Kupilam sobie nawet dwie gazetki z przepisami ale jeszcze nie czytalam ich
Moze piers z kurczaka w jakiejs innej odmianie tzn roladki czy cos
Macie ciekawy pomysl 
jak tylko cos nie po jego mysli to zaraz bije -szcypie i ZUCA sie na ziemie a ja nie wiem co wtedy robic
(potrafi nawet na dworzu zucic sie na ziemie)
i jak wchodze to zaczynam od strony 400