no Maciejka usneła wiec mam troche luzu:-)
Widze ze poruszaliscie temat wozkow...ja ostatnio kupiłam nowy bo stara spacerowka sie rozleciała
o taki BABY DESIGN LUCKY PRZEKLADANA RACZKA 6XSUPERGRATIS (166543385) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajne sie nim jezdzi:-) Choc ciesze sie ze nie musze go zabardzo dzwigac bo mieszkam w domu wiec tylko kilka schodow:-)
A po za tym Maciowi ida koleje zabki tym razem wykluwaja sie czworeczki:-) No i Maciejka zaczyna coraz lepiej sama dreptac choc i tak woli na czterech:-)
W miare mozliwosci bede do was zagladała:-)
Widze ze poruszaliscie temat wozkow...ja ostatnio kupiłam nowy bo stara spacerowka sie rozleciała
o taki BABY DESIGN LUCKY PRZEKLADANA RACZKA 6XSUPERGRATIS (166543385) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajne sie nim jezdzi:-) Choc ciesze sie ze nie musze go zabardzo dzwigac bo mieszkam w domu wiec tylko kilka schodow:-)
A po za tym Maciowi ida koleje zabki tym razem wykluwaja sie czworeczki:-) No i Maciejka zaczyna coraz lepiej sama dreptac choc i tak woli na czterech:-)
W miare mozliwosci bede do was zagladała:-)

. Po drodze zrobiliśmy małe zakupy i teraz gotuję obiad, a mały szaleje. Na spacerze pochodził trochę na nóżkach, a jak się zmęczył, to myk na kolanka i tak chciał iść, ale go zdążyłam złapać
.
.U mnie na podworku jest slonce od rana do wieczora.Miala na sobie body,bluzeczke i cienka kurtke i sie zgrzala to jej zdjelam ta bluzke z pod spodu ale i tak miala mokre plecy to pozniej na te body zalozylam jej zupelnie cienka kurtke .....Buciki tez wisenne zalozylam jej nowe i sobie do nich mnostwo piachu na sypala z piaskownicy
Przy okazji zrobię sobie opłaty, bo zapomniałam o nich
dopiero we wrzesniu wezme pierwsze dwa tygodnie, a potem w grudniu.