reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzieńdoberek

jeśli chodzi o piaskownice, to mamy naprawde super, bo pod blokiem mamy fajny, choć trochę mały, plac zabaw, a najwazniejsze, ze jest dużo dzieci i wczoraj siedziałyśmy tam 3 godziny, a czas minął niewiadomo kiedy i gdyby nie to, że o 18 zrobiło mi sie trochę chłodno, to byśmy pewnie jeszcze siedziały

Witam:-)
Ja z Kubą jeszcze do piaskownicy nie mogę chodzić, bo pewnie piasek by mu smakował, jak ziemia z doniczek;-):-D. Pozostają nam huśtawki i spacery piesze, które na razie też są atrakcją.
U nas dzisiaj znowu piękna pogoda i jeszcze cieplej niż wczoraj:happy::cool2::happy:. W tym roku wiosna była w zimie, a na wiosnę będzie lato:tak:.

Witam w ten kolejny slonczny dzien:tak::-):cool2:zaraza uciekamy na spacerek.Dzis juz z rana dostalam prezent-komplet talerzy.A mam tych kompletow juz kilka:-D:-D:-D:-D:-Di sto lat odspiewane przez telefon o 7 rano uslyszalam:szok::-Dstara d..a juz sie robie i ostatnie -śćia koncze:-:)dry::baffled::szok:;-):tak::-):happy:

iwonka rozumiem że dzis masz urodziny????

kwiatek3wq2.gif
70172624kh9.gif
kwiatek3wq2.gif
70172624kh9.gif
kwiatek3wq2.gif

najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzen
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif

Witam w ten piękny i słoneczny:cool2: poranek! Moje dziecko zerwało mnie dziś z wyreczka o 6:30:szok: :szok: :szok: Oszalał chyba :tak: :tak: Ale może to i dobrze, bo już sobie posprzątałam, zrobiłam pranie i podszykowałam obiadek :happy: A teraz wezmę prysznic i idziemy na spacerek bo jest tak cudnie, że grzechem byłoby siedzieć w domu:tak: :tak:

Iwonka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Dużo zrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.

Dobra dziewczyny zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę. Papatki!

u mnie tertaz dziadek wziaoł małego na spacerek a ja mam chwile wolnego jak wroca to ja z młodym pojade:-)

reklama
Do góry