reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cloe a jak tam wasze zoladki w Egipcie sie zachowaly?

Żołądki zachowały się na medal:tak: Mimo że jedynym środkiem ostrożności było unikanie wody z kranu. Inni wczasowicze unikali sałatek i soków owocowych, pili tylko butelkowane napoje a i tak zdarzały się rewolucje, więc pewnie największe znaczenie ma wrażliwość zoładka.
Jeśli chodzi o wycieczki to była z nami teściowa ( a może nieszczęście bo probowała mi udowodnić że lepiej opiekuje się dzieckiem:wściekła/y:) Dobrze że wycieczki były tylko trzy a opalanie dla teściowej na tyle kuszące że nie wtrącała się za wiele i więcej powodów do spięć nie było Choć i tak stwierdziłam że więcej na wspólne wczasy nie pojadę.

reklama
noelia Moja tez tak pewnie bedzie miala majac dwa latka.Teraz ma 80cm i waga 10.800 a te pielegniarki mowily mi ze w sumie mogla by wiecej wazyc i mierzyc a ja im na to ze jak byla mal to mowiliscie ze za duzo wazy a teraz jak dziewczyna sylwetke zlapala choc i tak jeszcze ma faldki,to mowicie ze za malo.Weszlam na watek dzieci z wieku mojej corki i tam tez sa dziewczynki ktore tyle waza i mierza co moja a nawet i mniej choc i sa w wzroscie co twoja teraz.

Noelia widzę że twoja taki sam chudzielec jak Julcia:tak: Kiedyś zdzierało mi to
sen z powiek a teraz aż tak tym się nie martwię. Najważniejsze że zdrowa

Iwonka bo na takie gadanie nie należy zwracać uwagi bo co to znaczy więcej:confused: Najważniejsze że siatka centylowa odchyleń nie wskazuje

Iwonka bo na takie gadanie nie należy zwracać uwagi bo co to znaczy więcej:confused: Najważniejsze że siatka centylowa odchyleń nie wskazuje
A najlepsze jest to ze to tylke te piguly tak gadaly:wściekła/y: a pediatra powiedziala ze wszystko jest jak powinno:tak::-)
Obiadek sie gotuje, a moje dziecko dalej spi, juz minely dwie godziny:szok:

właśnie ,najwazniejsze ,że zdrowa :tak: a ja wole ze jest ciut za chuda niż ciut za gruba ,tyle sie mówi o nadwadze i chorobach z nią związanych :baffled: A Emi je nawet spora ale i sporo biega ,a pozatym nie serwuje jej chleba z czekolada ,ani płatków z miodem ,daje jej bardziej naturalne jedzenie,owoce ,warzywa ,kasze,mieso gotowane na perze :tak:

Ach i zapomniałam wam pochwalić się najważniejszym:
Julcia już nie używa pampersów:tak::-) Co prawda codziennie zdarza się nam jedna wpadka bo za późno zawoła albo wogóle zapomni ale to i tak sukces:tak:

Cloe gratulacje i witaj w klubie ,

a wpadkami to sie nieprzejmuj ,raz jest lepiej raz gorzej ,ale zawsze cos do nocnika trafi :tak:

A w nocy ?ja musze kupic łóżeczko nowe bez szczebelek i wtedy biorę sie ostro za wysadzanie,

reklama
Do góry