reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
SEWA - współczuję, durna babka dziecko ci obudziła. Teraz pewnie siedzi i myśli co to za kobieta odebrała u Jurka :-D
A skąd jesteś że u ciebie tak leje?? U mnie nie pada, ale my jeszcze dzisiaj chyba nie wychodzimy na dwór (Weronika chora). A jakie miałaś plany??

Ciekawe co to była za kobieta i co to za Jurek:baffled: :baffled: :confused: :confused: ;-) Ja z Radomia jestem. W planach miałam połazić po sklepach. Nie chcę do supermarketu jechać bo teraz tyle chorych ludzi. A chcę coś na święta fajnego kupić do ubrania dla siebie i dla małego. I jeszcze pościel chciałam kupić.

KASIULA23 - z tym pęcherzem to masz racje. Ja w połowie filmu musiałam lecieć do kibelka siusiu. Myślałam że dam radę wytrzymać do końca ale niestety, za dużo śmiechu. Szkoda mi było wychodzić z seansu.

Witam:-)
Dziewczyny, zlitujcie się, jak dziesiaj weszłam i zobaczyłam że już 1917 stron zapisałyście, to mało zawału nie dostałam:szok::szok::szok:. No i zanim skończyłam nadrabiać, wy znowu z produkcją ruszyłyście:szok:.

Moja Weronisia ma zapalenie oskrzeli i dostawała antybiotyk :(
Pani doktor powiedziała żeby nie wychodzić na dwór tylko wietrzyć mieszkanko. No i tak siedzimy już od poniedziałku. Ale jutro już chyba gdzieś wyjdziemy. Więc ja się cieszę że taka jest pogoda bo miałabym doła gdyby świeciło słonko a my w domciu.

reklama
Ja też z kawą sie melduje ,łeb mi pęka :sick: :sick: :sick: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Jestem nową forumowiczką bo w sumie niedawno znalazłam i to na dodatek przez przypadek tą stronę Odkąk jestem zalogowana to wpadłam w uzależnienie hehe i zaglądam tu kilka razy dziennie

Witaj Magda ,pisz pisz z nami ,zresztą w uzaleznienie wpadasz jak my to wyjścia i tak nie bedziesz miała :dry: :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Do góry