reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co,ja chyba zrobiłam się allegroholiczką:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: .Właśnie odebrałam kurteczkę dla Kacperka.Już wyprałam i się suszy.Przy tej pogodzie to trochę potrwa:tak: :tak: :tak: .Ale już mamy letnią kurteczkę teraz tylko musi się troszkę ocieplić.No i czekamy na nowy wózek-też z Allegro :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-p .Jak przywiozą i będzie do rzeczy to się pochwalimy:tak: :tak: :tak: .ciekawe czy jest jakaś terapia dla allegroholików ?

reklama
No ja juz sie z wami zegnam:tak:Juz za wami tesknie :tak:Tylko duzo nie klikajcie bo nie zdolam tego wszystkiego nadrobic:no::no::no:Caluje i do kolejnego klikania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czy Wy nie macie co w domu robić? :-D
Czytałam z pół godziny co naklikałyście! :-)
Wpadłam na przerwę, bo już mi nogi do d.. wlazły przez to stanie w kuchni. Ale sałatki zrobione, galaretka na tort sie ścina, nie wspominając o dzisiejszym obiedzie- to już historia.
Szkoda, ze nie widzicie mojego pokoju. Mąż się "zajmuje dzieckiem" kiedy ja szaleję w kuchni i tak oto WSZYSTKIE ciuchy z mojej szafki leżą na podłodze, dziecko na nich, zakłada sobie na głowę koszulke i robi "a ku ku"..! A mąż z pasją ogląda skoki..
Kasiulla, Ty nas tu nie strasz horrorami z mężem!
Iwonka, baw się dobrze i wracaj do nas jeszcze piekniejsza i szczęśliwsza. Gazeta super, mąż potwierdził, zwłaszcza, ze wczoraj odciągał mnie od klawiatury, mamił winkiem i zrzucał łaszki.. :happy: ;-) :-D
WerEla, ty jedz kobieto, bo naz zasłabniesz, a potem znikniesz! A z tym kolegą, to przegięcie.
O Qrcze, właśnie zwaliła na siebie krzesło! A tatuś leży i ogląda! :szok:

Iwonka, baw się dobrze i wracaj do nas jeszcze piekniejsza i szczęśliwsza. Gazeta super, mąż potwierdził, zwłaszcza, ze wczoraj odciągał mnie od klawiatury, mamił winkiem i zrzucał łaszki.. :happy: ;-) :-D
he, he, zrzucał łaszki:-D:-D:-D brzmi ciekawie;-):laugh2::laugh2::laugh2:. A wy tu piszecie, że na bara bara nie macie ochoty;-);-);-).
Właśnie robię herbatkę, chciałam oglądać Teleexpress, a tu d..., tzn. skoki:-p. W kuchni czeka na mnie rozmrożony ogromny sandacz, jak przyjdzie mój małżonek, to pokombinujemy, co by tu z niego zrobić.

Hej, gdzie jesteście?? :confused:
No tak, jak ja mam chwilę, to Was nie ma, a potem mam 200 postów do czytania! :-D
A moze też oglądacie skoki? Małysz wygrał! Juz się skończyły!:tak:

A co do wczoraj.. działo się, oj działo.. A jak myślicie czemu dziś rano byłam taka niewyspana?;-) Przecież dziecko zawsze rano sie budzi.. :baffled: Tylko ważne jest o której się pójdzie spać..:happy:
Czyżby forum zwolniło, bo Iwonka wyjechała?:confused: No proszę Was, nie dajcie plamy, niech dziewczyna ma co czytać jak wróci! ;-) :-D :-D :-) :tak:

Nie no, ja nie doczytam tych wszystkich stron w życiu..poddaję się...

Właśnie piję poobiednią herbatkę, przestawiłam się zupełnie na zieloną i czarna już mi tak nie smakuje, po dwóch miesiącach odwyku, bo jestem mocno uzależniona od herbaty..hihi.
A my dzisiaj swietujemy na randce, tylko we dwoje do kina idziemy :cool2: ostatnio tak byliśmy równo rok temu, cóż dobre i to!

Własnie miałam chwilę czasu ichciałam troszkę popisać to mój ślubny wrócił z delegacji....Muszę mu troszkę czasu poświęcić.Pewnie i junior zaraz się obudzi...

reklama
jestem

byłam na solarium i na zakupach, kupiłam troche mięcha i wrzucialm do zamrażarki, zeby tak ciągle nie jeździć

Donatella pochwal sie wózeczkiem prosze :-) bo ja wciąż nie mogę sie zdecydować

Naur udanej randki :-) a skoro nie przeczytałas wszystkich postów, to podziękuj za życzenia urodzinowe bo gdzieś tam sa :-p;-):-D:rofl2::crazy:

Novaczka to jutro imprezka???

Do góry