iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez w czerwcu bede sie farbowac.Moj skarbek spi,chalupka posprzatana i wstawilam wode na kasze do gulaszu bo niedlugo moj glodomorek wstanie i jedziemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

jest 13 stopni w cieniu
.Jak nie wieje to jest ok.Zaraz wychodzimy na podworko,bo nie wiem czy w koncu pojedziemy na stare smieci bo moj ma jakies ale...

A wózek to jaki chcesz? To znaczy na czym ci zależy? Ja już kiedys pisałam w tym wątku. Kupiłam leciutki 4,5 kg. Moze nie ma luksusów, ale mogę sie samodzielnie przemieszczać po mieście nie będąc uzależniona od niczyjej "łaski", by mi pomógł wnieśc do tramwaju czy autobusu. A ponieważ Martyna nie śpi na spacerach, to może nie mieć "kładzionych plecków". Zresztą ona zaraz będzie chciała sama chodzić, to jak będę "wietrzyć wózek" na spacerze, to mogę wziąć parasolkę, a nie cieżką spacerówkę... Jest najprostrzy w świecie, ale ja jestem zadowolona. Tak Martynia się w nim prezentuje:
;-).
i nie spał (ale to pewnie dlatego, że wszystko takie inne). Na nasz widok się rozpłakał, ale tylko na chwilę, potem bardzo się cieszył. W pracy ciężko, bo dużo roboty, ale koleżanki fajne i dużo nowych twarzy, a moja szefowa jeszcze dała mi spokój
.
. Pogoda super zdradliwa
. Ale podobno ma być coraz cieplej.

:-).
Ja ostatnio kupiłam farbę mahoniową Loreal tu w Szwecji- to była farba dwuskładnikowa i u nas w Polsce nie ma takiej więc chciałam wypróbowac no i strasznie droga ale fakt warto było kasę stracic na nią. Ja zawsze sama farbuję a fryzjer mi tylko ścina, zresztą rzadko chodzę do fryzjera bo męża brat jest fryzjerem

:-)
Troche sie boje tego dnia....