reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc dziewczyny ja sięchciałam pozegnac bo zaraz wyjezdżam. Odezwę się za tydzień w czwartek o ile nadrobię zaległości:-D

reklama
Moje dziecię śpi, więc ja standardowo siedzę z kawą przy kompie :tak: Miałam sprzątać i prać, ale zmieniłam plany i wybrałam się poszaleć po sklepach. No i teraz mam fajną bluzeczkę i nieziemski bałagan w domu ;-)
Muszę zacząć sprzątać bo w niedzielę mam komunię i już jutro jedziemy, bo to w innym mieście jest i wolę na spokojnie sobie pojechać dzień wcześniej.

Ewcia rano zadałaś mi pytanie, a ja już sobie poszłam. Przepraszam!

Pycha buziolki dla Majeczki, na te strupolki:tak:

Cloe jeszcze Ci nie gratulowałam udanej randki z mężulkiem :tak: Oby takich więcej!

Aniab Wracaj do nas szybko!

Wiecie co mój mężuś z własnej nieprzymuszonej woli bawi sie tera z Julcią na dworze:tak::-) Oby tak dalej.
Ostatnio wpadłam w nowy nałóg. Uzależniłam się od zakupów w szmatlandach.
Jeśli codzień na spacerze przynajmniej nie zajrzę jestem dosłownie chora. Uwielbiam ten dreszczyk emocji gdy kupię sobie coś fajnego za dosłownie parę groszy a jeszcze bardziej lubię gdy koleżanką podoba sie jakiś ciuszek i robią taką fajna minę jak mówię za ile to cudo ( oczywiście informuję tylko wybranych):-p Co do oszczędności to myślę że może być tylko pozorna. Można łatwo wpaść w pułapkę. Bo jeśli np. mam 200 zł na upatrzone spodnie to taką kwotę można bardzo szybko wydać na szmateksowe okazje i w efekcie pełno ciuchów w szafe ale konkretnie to nic nie ma. Trzeba zachować zdrowy rozsądek co wcale nie jest łatwe. Tyle moich wywodów Dzidzia mnie wzywa więc pędze . Pa

Witajcie dziewczyny! Wrócilismy dziś :)) Sporo napisałyście, nie nadrobię tych 20 stronek, ale teraz będę już na bierzaco :))

Hej ,hej dziewczyny...
Mój matuś się kąpie,ja zrobiłąm już amku dla męża,teraz drugie ciasto pieke ale zapachyyy:dry: :tak:
Oczywiście mąż mi napisał,że dzisiaj nie przyjeżdża tylko z atydzień,no ale zapewne kłąmie sobie,bo mnie sprawdza oc ja robie i z kim w domu,,jakbym miała co z i z kim robić.chyba z dzieckiem spać....:szok: :-D
Czekam na niego,ale nic nie wiem kiedy , o której będzie,co i jak...jak zwykle trzyma mnie w niepewności...jak ja tego nie lubie:wściekła/y: :no: :szok:

Aniab miłęgo wyjazdu!!!
Sewa spoko widziałam,że cię nie ma..luzik...
Novaczka widzisz jaką ty mas zbystrą córkę!! Hehe dobre to było...

Ewcia ten Twój mąż to dopiero jest...... ;-)

Leika czekamy na relacje jak tam po wyjeździe!!!!:tak:

A ja idę zaraz do wyreczka. Jestem jakaś taka padnięta :sick: Jeszcze pogadam chwilę z mężem i lulu :tak:

Dobranoc kobitki!!!!

Ano Sewa niedobry ten ansz tatuś jest ostatnio...

Juz dziecko moje śpi,ja ide się kąpać i wskakuje do łóżka,bo też padam na cyce...

A spróbowałam ciasto mniem,jutro was poczęstuje do kawusi,bo teraz za ciepłe(a ja zjadłąm zachłanna,mam nadzieje,ż ebrzuch mnie nie rozboli)...

Dobranoc kochane..
Do juterka,,zrobie zdjęcia i wam dam po kawałku,,pappa

reklama
Dzień dobry dziewczyny..
Nie ma nikogo tylko Leika napisała ot to dziwne,co się dzieje.
Obiecałam i wklejaŁ SMACZNEGO,MOZE NIE WYGLĄDA ZA ŁADNIE,ALE NA ŻYWO INACZEJ I JEST PYCHAA...
aCHA NAJPIERW SĄ BE ZPOELWY,ALE POTEM DOROBIŁAM I PSTRYK ZROBIŁAM. PA
a MÓJ MĄŻ NAPISAŁ ŻE NIE ZJEŻDŻA,TYLKO CZY ON MÓWI PRAWDE??:baffled: :confused: :confused: :confused:

Do góry