reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam kobitki ja tylko na chwilkę.
Sewa szczerze współczuję.
Ja teraz tu mniej będę zaglądać do końca miesiąca bo mężuś zaszalał i za dużo nabił nam neta a to drogo później będzie mamy tylko 4GB i zawsze nam starczało.Teraz on za dużo grał i poszło prawie wszystko:-(więc wrócę na dobre dopiero w czerwcu.Ale będe nieraz tu zaglądać.

reklama
ja dziś kozystaja ze slonca od rana piore piore piore juz teraz nastawilam ostatnie pranko to pierwsze juz wyslocho na podworku :-) Emila wlaśnie zansela a ja zmeczona bo miedzy praniamy sprzatlam caly domek uufff skonczylam:confused:chyba hehe

No i jestem. Już po ślubie, wszystko odbyło się super. Drugi świadek miał straszną tremę, chyba większą niz młodzi.. hi hi. A ja, jako że ze sceną obyta i poblicznymi występami zupełnie spokojnie podeszłam do spawy i jakoś mu sie trochę udzieliło.. Wogóle fajnie wyszło, bo Gosia kiedyś tańczył w Zespole Pieśni i Tańca "Anilana", a oni działają przy Domu Kultury w którym pracuje mężulo i znamy sie dobrze. I oni przyjechali w stojach folklorystycznych i zrobili piękny szpaler i tak bylo dostojnie. A na koniec odprowadzili młodych i przed kościołem odśpiewali "sto lat" i przyśpiewki ludowe.. jak zrzuce zdjątka to Wam pokażę.
A na razie pozdrawiam i spadam na obiad, bo głodna jestem okrutnie!!!!!

ufff...
obiadek zjedzony, dziecko drzemie przed kolejną imprezką (spóźniona Zośka), mężulo robi porządki w Klaunowie, wiec żonka do kompika.
Zrzuciłam fotki i nie jestem zachwycona, bo są ciemne.. tzn. te w katedrze. Robiła moja mama i nie robiła z zoomem, bo nie umie, ale i oświetlenie za małe.. Nie szkodzi, coś tam widać...
tutaj jest ten wspomniany szpaler, a młodzi idą..
lubGosiiGabrysia1.jpg

A tutaj początek życzeń i śpiewanie..
lubGosiiGabrysia2.jpg

a na koniec jak moje dziecko się tam nudzilo..
Niunia.jpg

Pozdrawiam i zyczę milego popołudnia i wieczoru. Ja to juz się chyba nie pojawię po tej imprezce.. więc.. dobranoc

A my właśnie z grilla wróciliśmy. Ja się okropnie zjarałam na tym słońcu- dzieci zresztą też a teraz mamy prawie burzę :-(Spadam kąpać maluchy i później o ile nie usnę z nimi to skrobnę coś jeszcze

Jestem z powrotem:-) Chyba z pół godziny minęło zanim przeczytałam wszystko a i tak po łebkach i niewiele pamiętam. Muszę przyznać że tydzień u teściowej minął całkiem przyjemnie choć pogoda nie dopisała. Codziennie jeżdziłyśmy w odwiedziny do kolejnych ciotek i kuzynek czas minął bardzo szybko i sympatycznie. Mimo to obawiam się że już w następnym tygodniu działałybyśmy sobie na nerwy. No i cały czas nie mogę się pozbyć uczucia że teściowa jest przekonana że byłaby lepszą mamą dla mojej Julki a to, co tu dużo mówić. kładzie się cieniem na naszych stosunkach.Mimo to jeśli zaproszą mnie znów, pewnie skorzystam z zaproszenia;-)
Donatella, Novaczka gratulacje dla dzieci :tak: Teraz to wam się zacznie
Aniab super że wyniki w normie , oby tak już było:tak:
Sewa przykro mi z powodu babci
[*]
[*]
[*]

Sewa bardzo mi przykro... Gdybyś chciała podzielić się sm,utkiem to pamiętaj że masz nas ... Wiem że to nie to samo co bliska osoba która przytuli i otrze łzy ale zawsze to trochę lżej ...
Ja byłam dziś cały dzień na dworze i moje maluchy padły ażmam chwilkę dla siebie i zaraz pędzę poleniuchować w kąpieli. Ciekawe co z pogodą będzie bo wieczorem u nas zaczęło padać i przeszło a prognozują jeszcze ciepełko. Czas najwyższy bo dziś opaliłam sobie ręcę i kawałek dekoltu a za tydzień na wesele idę i muszę doopalac dekolt bo jak będę wyglądać. Wczoraj zaszalałam i kupiłam kieckę i buty na wesele i nawet jestem zadowolona z zakupów.:-) A co do szczepień to byłam z moimi maluchami wczoraj u naszej pani doktor i Magdę mam zaszczepić przed pójściem do zerówki szczepionką Pneumo23. Matiego narazie nie kazała szczepić. Dobrej Nocki.

reklama
witam w niedzielę! Nie mam ostatnio w ogóle czasu na net'a ale może dziś uda mi się troszkę w Wami popisać...

Iwonka - mam nadzieję, że Vanesska czuje się już lepiej?

Do góry