reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

HEJ DZIEWCZYNY CO WY TAK ZAMILKLYSCIE NAGLE...
kurcze jak mnie nie ma to piszecie az nie mam kiedy dokladnie wszystkiego przeczytac a jak jestem to wszystkie uciekaja.......

reklama
Aneta tak około roku .:tak: Mówią że szybko, ale jako motywacje sama siebie katowałam czyli ubierałam swoje ciuszki w których najlepiej wyglądałam jak byłam chuda i piękna;-) ( oczywiście były za ciasne) stawałam przed lustrem i choć mało nie przypłaciłam tego deprechą;-) to działalo na mnie silnie motywująco. Acha jeszcze dałam sobie ultimatum że nic nowego nie kupię jeśli nie dobiję do 75 kilo. dodam że po ciąży mieściłam się w zaledwie dwie pary spodni ( tak na marginesie były ohydne:szok:)a same wiecie co to znaczy dla kobiety mieć dwie pary spodni. Jak już udało sie osiągnąc te wymarzone 75 kilo to sobie zaszalałam:tak::cool2: Teraz ważę 70 kilo czyli 3 kilo więcej niż przed Julką ale nie jest źle.

:-)IZA - faktycznie trochę podobny.......ale takie maledzieciaczki czesto sa do siebie podobne.....w zaleznosci jaką minkę zrobią.....:-D
CLOE - ja tez slyszalam ze potrzeba okolo 9 miesiecy aby wrocic do stanu sprzed ciąży....Ja waze teraz 74 kg (a przed ciążą 65) i nie mieszczę sie absolutnie w zadne ubrania sprzed ciąży. I przeraza mnie ze tak dlugo bedzie trwalo zanim będę wyglądać tak jak przedtem.........:baffled:

Iza fajne niuńki masz w domku :tak:

Co do wagi to ja w ciąży przytyłam 25 kg. Jak ja wyglądałam :szok: jeden wielki balon :szok: dojście do formy zajęło mi prawie rok, ale przez pierwsze dwa miesiące po porodzie spadło ze mnie bardzo dużo cielska. Teraz ważę 68 kg. przy wzroście 175- albo 174 hihihi nie wiem dokładnie ;-)
Iza miłej zabawy!

reklama
Do góry