reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja własnie mam zamiar dac Oliwci gruszkę ze słoiczka :dry:

U Was tez tak leje??? Okropna pogoda, nawet spacer nie wchodzi w rachubę :sick:

reklama
U mnie leje jest zimno i wokgole do d......... ja jestm okropinie spiaca i najchetniej to bym sie polozyla do lozka, i chyba tak zrobie tylko malego uspie, jak narazie to lezy w lozeczku i mnie wola zebym przyszla a ajk siedzialam kolo niego to niechcial zebym tam byla (moze dlatego ze przysnelo mi sie na siedzaco:-p)

U mnie też pogoda do bani :wściekła/y:Mam nadzieję, że potem trochę się wypogodzi:tak:

Kasiad Oliwka super. Właśnie sobie uświadomiłam, że ja to już prawie zapomniałam jak Jędrek był taki malutki :szok: Jak teraz na niego patrzę to już taki mały mężczyzna. Ale ten czas leci :szok::szok::szok:

Pati ja ćwiczę prawie codziennie, bo mam okropne problemy z kręgosłupem i stawami, muszę się rozciągać i wyginać. U mnie to już był taki stan, że nie mogłam z łóżka wstać tak mnie nawalało :-( sypię się kochaniutkie, w moim wieku to normalne;-):tak::-D

Sewa, a ile Ty masz lat, że tak piszesz :-D Myślę, że po ciąży kręgosłupy siadają wielu dziwczynom, a mi dodatkowo od duuuużo za dużej wagi.

Moje dziecie spi, obiadek zrobiony, w domu nie sprzatam , bo robimy oosbne wejscie i tak sie kurzy codziennie ze nie warto wycierac, wiec moge sobie troche odpoczac na neciku:-) zaraz zrobie sobie druga kawke i przyrastam do komputera:rofl2: olewam cale spanie, wole sobie z wami pogadac

Kasiad z tym wiekiem to żart był ;-);-);-) no ale jakby nie patrzeć to ja już po trzydziestce jestem :szok:
U mnie problemy z kręgosłupem i stawami to już od lat się ciągną, a ciąża jeszcze mnie doprawiła. Przytyłam 25 kg :szok: a szczupła już przed ciążą nie byłam bo hormony brałam :-( Teraz jest już nieźle bo schudłam 30 kg. Ale stawy osłabione i kiepsko jest ze mną :-(

U na też pgoda tylko spac, ale wpadła do mnie moja mama i pijemy sobię kawke, zajadając sie slodkosciami.:tak: Lece szykować obiadek dzisiaj żurek;-) Pozdrowionka

Idę zrobię sobie kawę i przy okazji zobaczę czy mięsko mi się rozmroziło. Bo dziś robię pulpeciki. Jędrek je uwielbia. To jedyna forma jedzonka kiedy ze smakiem zjada mięsko.

U nas chwilowo nie pada, ale pogoda tak paskudna że nie ruszamy się dziś z domu. Też najchętniej bym sobie pospała, ale nie ma tak dobrze... Jestem własnie po drugiej kawce.

reklama
Tak o tych kregoslupach mowice a ja w wieku 14 lat w sanatorium wylondowalam no i na chwile bylo dobrze a potem wszytsko wrocilo i az do teraz sie ciagnie:eek: ciaza od 5 miesiaca byla okropnie meczaca dla mnie i do tego jeszcze wtedy mi sie nerki odezwaly i wogole myslalam ze padne, ale dalam jakos rade. bylo warto:-)

Do góry