reklama
patra2005
Zaciekawiona BB

**ja z męzolem
**i zuzolka ze mna jak byłyśmy same w weekend nad mrzem(tata niestety wtedy za granica był i nie mogł być z nami,ale byłąm jeszcze z kumpela i jej synkiem było przesympatycznie ;-)
Agatka_BB
IX Lachon BB

Witam z rana
Dzis chumeorek u mnie troche lepszy, ale nie bede juz wam pisac o moim M bo to chyba nie am sensu:dull:
Pogoda u nas do bani dalej zimno wiatr wieje i napewno bedzie padac
wiec kolejny dzien spedzimy sobie w domku.
Kinia ale sie szykujesz
mezus bedzie mial ucieche, pewnie z lozka Cie nie wypusci
.
Ale mi sie spac chce.....
to ta pogoda taka do bani, cisnienie niskie i oczy same leca.
Ide zrobic sobie jakies sniadanko, moze zdaze zanim maly sie obudzi.... ooo juz za pozno, obudzil sie
Dzis chumeorek u mnie troche lepszy, ale nie bede juz wam pisac o moim M bo to chyba nie am sensu:dull:
Pogoda u nas do bani dalej zimno wiatr wieje i napewno bedzie padac

Kinia ale sie szykujesz

Ale mi sie spac chce.....

Ide zrobic sobie jakies sniadanko, moze zdaze zanim maly sie obudzi.... ooo juz za pozno, obudzil sie

vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzieńdoberek.Matko ile czytania wy chyba na akord to robicie co by wakacyjne dziewuszki nie nadgoniły
;-)
Witam nową mamusie ale nas się powiększa i obyście nie uciekły:-)
Cloe spóźnione ale szczere naj naj.
Wczoraj było koszmarnie mały zasnął przed 12 a o 13 zadzwonił domofon i już po spaniu więc pojechałam szybko do serwisu i cały dzień do kitu.Wróciłam przed 16 dopiero i odrazu z mężem do dentysty i potem szybkie zakupy i do domu.Kolacja dla małego,obiad dla nas,pies ,naczynia i padłam przed 22.Od 2 dni pada i jest do kitu ale chociaż humorek mam super.A w serwisie nie yrobili tego co chciam i w piatek znow jade:-(

Witam nową mamusie ale nas się powiększa i obyście nie uciekły:-)
Cloe spóźnione ale szczere naj naj.
Wczoraj było koszmarnie mały zasnął przed 12 a o 13 zadzwonił domofon i już po spaniu więc pojechałam szybko do serwisu i cały dzień do kitu.Wróciłam przed 16 dopiero i odrazu z mężem do dentysty i potem szybkie zakupy i do domu.Kolacja dla małego,obiad dla nas,pies ,naczynia i padłam przed 22.Od 2 dni pada i jest do kitu ale chociaż humorek mam super.A w serwisie nie yrobili tego co chciam i w piatek znow jade:-(
Pycha
mama Mai i Marty
hej
i znów kilka dobrych stron do nadrobienia, powiem szczerze, że dokładnie nie poczytałam, bo moja ninia już mi tu próbuje cos popisac
czy u was tez tak zimno szaro i ponuro???
ja chce na dwór !!!!
witam kolejne nowe mamy
cloe dopiero doczytałam, ale
i znów kilka dobrych stron do nadrobienia, powiem szczerze, że dokładnie nie poczytałam, bo moja ninia już mi tu próbuje cos popisac

czy u was tez tak zimno szaro i ponuro???

witam kolejne nowe mamy
cloe dopiero doczytałam, ale
najserdeczniejsze życzonka
z okazji
wczorajszych urodzinek
z okazji
wczorajszych urodzinek

Pycha
mama Mai i Marty
a teraz lece się troszke umys i kawkę zrobić, jak mała mi pozwoli to zaraz wróce :-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Vici co to za serwis ktory nie naprawia ci tego co ty chcesz
przerabane masz z tym autem.Jesli moge spytac... co to za marka samochodu, w ktorym serwisie sa tacy beznadziejni mechanicy?

Agatka_BB
IX Lachon BB
Ja nakrmilam malego i sobie zrobilam sniadanko ktore wcinam wlasnie przed kompem;-) jestem uzalezniona, nie sadzilam ze tak mnie to wciagnie

reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja też właśnie zjadłam przed kompem a Victor jeszcze śpi chyba wczorajszy dzień odsypia hehe.
Podziel się: