reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam, z rana ja już po kawce
hehe wojna wózkowa -nie :-D ja nie wojuje.
Zaraz się wybieram na zakupy bo jutro chrzciny synka mojej siostry i mój mąż jest chrzestnym, więc trzeba kupic kilka żeczy i chyba pieniądze damy bo nie mam pomysłów na jakis fajny prezent:tak:
Aniab zdjęcia z urodzinek śliczne i oczywiście uroczy solenizant:tak::-)
Pozdrawaim i życze udanego dnia, przede wszystkim slonecznego i bezwietrznego:-), u nas jak narazie pochmurno:angry:

reklama
dzień dobry
ja właśnie pije kawusie:-)

>>KURCZE MARTWI MNIE ZUZI KASZELEK,GORĄCZKI NIE MA TYLKO TEN PASKUDNY ODRYWAJĄCY SIĘ KASZEL:-(ZARAZ ZMYKAM JEJ ZROBIĆ SYROP Z CEBULI.W PONIEDZIAŁEK PÓJDE Z NIA DO LEKARA,NO CHYBA ZE GORACZKE BEDZIE MIEĆ TO JUŻ DZISIAJ

ZMYKAM DZIEWCZYNY

witajcie:-)
wróciłam od rodziców ale narazie mam robotkę w domciu więc później się odezwę, chcem tylko się zameldować że jestem i pamiętam o Was:-)

Ja też byłam na zakupach :tak: zrobiło się w miarę ładnie, nawet jakieś słonko przebija się przez chmurki :tak: Wieje okrutnie ,ale nawet ciepło :tak:

A ja poszłam na zakupy spożywcze, a nakupowałam tonę innych rzeczy :baffled::confused: Sobie buty, bluzkę i krem do twarzy, dla Jędrka spodnie :tak: nooooo i od razu mam lepszy humorek :tak: Zmykam teraz ogarnąć mieszkanko i obiadek jakiś ukręcić ;-)

Hej, ja juz po wizycie i nie jest kolorowo :-(, muszę leżeć bo mały leży bardzo nisko ale mam mocną macicę, która trzyma i nie ma zagrożenia porodem bo tak to bym już dzisiaj poszła do szpitala :szok::-:)-(. Podobno mam szczęście bo skoro to druga ciąża to mogło być różnie.
Pogoda bez zmian - leje, już mnie to zaczyna dobijać :sick:.
Hej iwonka szkoda że musieliście skrócić wczasy, a my to chyba będziemy musieli odwołać jak tak dalej pójdzie :sorry2:. Czekam na relacje i oczywiście zdjęcia.
cloe też zastanawiałam się nad TAKO ale waga mnie przeraziła chociaż mieszkam w domku bez schodów, ale do autobusu bym nie dała rady sama go wnieść a ludzie jak widzą że trzeba pomóc to uciekają jak by się paliło :tak::wściekła/y: i radź sobie sama. A poza tym z Majką miałam wielofunkcyjne i tym razem chciałam coś innego i dlatego zdecydowałam się na atlantica :tak::-D:-D
patii to ta pogoda wszystkiemu winna Majka też już ma katar i ciekawe co jeszcze się wykluje chociaż też ją leczę domowymi sposobami.
dominika ja kupiłam matę edukacyjną mojej chrześniaczce, a Majka dostała fotelik samochodowy i wózek-parasolkę ( z czego nie byłam zadowolona bo takie rzeczy to ja sobie sama wolałam wybrać i zdecydować jaki a że to prezent to nie wypadało sprzedać i tak się wala z kąta w kąt ) ale kasa to dobre rozwiązanie, sami kupią co będą potrzebowali :tak:
Muszę iść bo mężuś się buntuje że on w domu a ja przy kompie siedzę :szok::-D:-D

kochana ściągana barierka jest..:tak:
Pozdrawiam :-)

Nie wiedziałam bo koleżanka mi mówiła że nie ma ściąganej barierki!!????
Nie wiem już zgłupłam:-)!!!! A jaki masz kolor wózka:rofl2:???? Mi się strasznie podobają te błękitne;-):-)!!!!!! A jeszcze takie pytanie!!! Idzie do tych wózków dokupić osobno tą obramówkę(nie wiem jak fachowo się to nazywa) na rączkę?????Może wiesz coś na ten temat???Będę wdzięczna za info:-):-):-)!!!!

ania138-!!!! Wszystko będzie dobrze:-):-)!!!! A wiesz już czy chłopczyk czy dziewczynka????
U mnie też leje-normalnie już dostaje nerwicy w tym domu!!!!!

dominika
-powiem szczeże że jak chrzciliśmy Dawida to wolałam dostać jakieś prezenty dla niego typu np.huśtawka ale nikt nie wpadł na pomysł żeby coś mu kupić i dali kase!!!!

iwonka witaj kochana:-)!!! Jak wczasy udały się;-)???? Jak będziesz mieć czas to napisz jak było:-):-):-)!!!!!!!!!

czrana tych x landerów jest tyle typów że :shocked2::rolleyes:, pewnie jakiś mają ściąganą barierkę a jakieś nie. A do naszego wydaje mi się że nie idzie nic dokupić chyba że od innych wózków by cos pasowało ale to by trzeba było popytać w sklepie kogoś kto się zna.
O, u nas słońce nieśmiało zza chmurek świeci , ale to nic nie znaczy bo wieje i na pewno zaraz zacznie padać :-:)tak::baffled:.
Remontu ciąg dalszy, teraz korytarz wewnętrzny czyli syf w całej chałupie :no:, ale ja i tak nie będę tego sprzątać :rofl2::happy2:

reklama
Do góry