reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dominika dzięki,ale mó blog troszke znaiedbany,..
A slajdy to wyższa ranga...ja robiłąm programem...animation shop3
a potem www.photobucket.pl -tam wrzuciałam kod skopiowałąm i wkleiłam i mam...
Iwonka czy chodizło ci o głosowanie na smyki.pl-na tą stronke czy o odp na twoje pytania-troszke ich duzo i mi sie nei chceee...

reklama
Noo, ładnie dziś stronki stukacie ;-) Widac, że pogoda nie dopisuje :tak:

Dorka - ja też prawdopodobnie nigdzie nie wyjade, także łączę sie w bólu...

witam

i znow dużoooo zaległoscci mam uuuu ;-)
Wczoraj u rodziców superrrrr było.Wrócilismy póxno i nawet juz mi się kompa nie chciało włączyc
>>>dziś po 17 jade do mojej szwagierki i Zuza tam zostaje do niedzieli ;-)

teraz zmykam obiadek dokńczyć.dziś kopytka własnej roboty ;-)

Ewcia to drugie odpowiedzi na pytania.......Ale rozumiem,mi sie tez nie chcialo...A ciachem chetnie poczestuje,jesli jeszcze dalej aktualne:)

Chyba się troszkę spóźniłam, bo ja dopiero teraz kawusię piję:baffled:. No ale niestety, najpierw małemu musialam dać obiad, potem dla nas zrobić i tak jakoś zeszło, a i jeszcze gary po obiedzie umyć. Tak więc teraz piję sama.

Dorka i Leika - ja też nigdzie w tym roku nie wyjeżdżam:-(. Jest nas już 3.​

Witam ponownie my już po przejażdżce rowerowej w końcu mam przyczepkę dla Victora i dziś była jazda próbna i było super a Victorek też zadowolony hehe.No właśnie ciekawe co z Buziaczkiem.
Ja też lubię pod namioty super sprawa.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale się!!! :wściekła/y:
Idę sobie do sklepu wolniutko bo Majka "pływa" a tu słyszę że mnie teść woła żebym po zakupach przyszła do nich :szok:, nawet mi furtkę zostawi otwartą :baffled:. Myślę sobie coś się stało bo miał taki jakiś dziwny głos, a kot mój coś od paru dni jest niewyraźny i podejrzewam sąsiada że mu coś dał więc pomyślałam że może coś widział :no::no:, ale ja naiwna jestem :wściekła/y:.
Ja wchodzę a tu imprezka, teściowa z koleżanką z pracy przy winku i ciasteczku, nie babce jak na dzień ojca żeby zapchać, na mnie już czeka herbata i kieliszek pełen czerwonego wina :no::szok::no:, Głupia idiotka herbatę mi zrobi bo w ciąży się kawy nie pije a wino podsuwa i jeszcze pij, pij to dobrze Ci zrobi :no:!! I koleżanka to samo, może z innym towarzystwem to i bym łyczka wypiła. A te "co mały nie lubi winka?" Maja się wyszalała z dziadkiem bo ten popisówę walną jak zawsze przed kimś i kombinował jak tu wyjść z nią na osiedle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, 20 minęło a a ja do Majki chodź do domku a ona od razu do drzwi :tak: dzięki Bogu bo myślałam że jazda będzie. Ale tak się wnerwiłam że aż mnie brzuch rozbolał, to są pojeby :wściekła/y:.
Ale Mariusz się wk.... jak mu to powiedziałam przez tel., bo on znowu późno będzie i ma rację bo tak to przyjść nie potrafią albo zaprosić ale jak pokazówkę odwalić to od razu.
No już lepiej kolejna terapia z pozytywnym wynikiem ;-):-D:-D:-D
Ewcia chodziło mi że Buziaczek się meldował rano a dzisiaj jeszcze nic.

reklama
Melduje sie 2 in 1 :errr::no2::unsure::sad:!!
Wczoraj wieczorkiem polozylam sie spac juz z bolem kregoslupa i podbrzusza ale do rana przeszlo:wściekła/y::no::-( i jak nigdy przespalam bez wczesniejszej wycieczki do ubikacji dopiero o 8-45 wstalam:szok::szok:Bylam w szoku.
Zmykam odkurzyc i poprasowac ubranka.Pa

ps.tylko Mnie nie pocieszajcie...he he , czekam cierpliwie. w piatek bede wiedziala na czym stoje , byc mozliwe ze dostane termin wywolania juz...:sorry2:

Do góry