reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hei dziewczyny wpadłam na moment, poczytałam co piszecie i tak sobie mysle MY TO MAMY SZCZĘŚCIE MAMY CUDOWNE DZIECI

reklama
Tak kazde z osobna jest świetne:) eh..jaki to cód...tak rozyslalam bedac w ciazy...z takiego mikroskopijnego czegośtam...rośnie tak cudowna istotka tak wyjatkowa i niepowtarzalna:)Boże jakie to Cudowne!

Witam, Was wieczorkiem!!!
Pycha brawo dla Majeczki naprawde zdolna dziweczynka!!!:tak:
Nic ja tylko wpadłam powiedziec Wam dobranoc, zmykam bo musze popracowac- zaleglosci:no:
zycze kolorowych snow, i udanego dnia jutro.

Witam wieczorowo!

U mnie po południu rozpogodziło się, więc wybyliśmy na długi spacerek. Było cudnie :tak::tak::tak: słoneczko, ciepełko hmmmmm mówię Wam piknie :tak:

Jędrek poszedł spać, ja już wzięłam kąpiel, teraz siedzę i się byczę :tak:

Ania138 namiot świetny :tak:ale i tak ja teraz to już chybabym się nie wybrała pod namioty :no: Kiedyś tak, ale z wiekiem to ja jakaś wygodnicka się zrobiłam :baffled:
Ta tablica jest odjazdowa :tak:
Jusia22 jestem w szoku :szok::szok::szok::szok: jak on mógł tak zrobić :wściekła/y:

A co do męża.....to ja nie mogę o nim złego słowa powiedzieć :tak:Udał mi się chłop. My jesteśmy 4 lata po ślubie i od początku było dobrze :tak: ja całe życie czekałam na kogoś takiego jak on :tak: (a trochę czekałam) przez te wszystkie lata to pokłóciliśmy się dwa, albo trzy razy. Pewnie, że mamy często sytuacje, gdzie z czymś się nie zgadzamy, ale wtedy każdy powie co mu leży na sercu na spokojnie i potem jest ok. Może my jesteśmy jacyś walnięci, ale tak mamy i już :tak: Nie powiem żeby mnie to nie cieszyło :tak:

A dzieci....... to największy skarb. A nasze forumowe dzieciaczki to zdolniachy jak się patrzy :tak::tak::tak::tak:

Buziaczek cały czas trzymam za Ciebie kciukasy.

Zmykam, bo tak mi dziś wolno BB chodzi, że nie wyrabiam przy tym kompie :wściekła/y:
Życzę spokojnej nocki!

Dobranoc!

Pycha - masz małą zdolniachę w domu :tak:

Ania - namiot fajny! ale podziwiam, że w zaawansowanej ciąży nie boisz się spać na materacu pod namiotem :-)

Buziaczek - melduj się codziennie kochana! :-D Żebyśmy wiedziały, kiedy trzymać kciuki :)

Witam wieczorkiem:)

troszke mnie nie było ale grzecznie czytam co skrobiecie:tak::tak:

witam nowe mamusie

ja teraz całymi dniami poza domem jestem bo pilnuje mojej psiapsiułce dzieci w sumie mam ich 3 na głowie,nieraz niewyrabiam nerwowo i mam dosc a nieraz jest tak wesoło ze ze smiechu pekamy

widze ze temat wyjazdow poruszony,,ja niestety siedze w domku ale to tylko dlatego ze moj maz pracuje:(

Pycha no Majka to maly geniusz:-Dgratki

Iwonka to widze ze tak jak ja uczysz namietnie jazdy na roweze:-)

Ja tu tylko na chwilkę. No tak o naszych mężach można by księgę napisać;-):tak:
Ania 138 ja z moim przed ciążą znaliśmy się pięć lat. Wtedy to przekonana byłam że to chodzący ideał. Z czasem różowe okulary spadły i do ideału to mu jednak daleko;-)Ale też nie mam co narzekać . Owszem portafi podnieśc ciśnienie jak nikt inny ale jak porównuję go do tych koszmarków jakie miewają za mężów moje znajome to cieszę się że jest jaki jest:tak:
Jusia z mężami jak z dziećmi :no:naucz męża żeby w takim wypadku udał że jest mu przykro i płacze a nie oddawał małej. To skutkuje a bicie tylko budzi agresje
Pycha zdolna ta twoja córcia;-)

Trusia dawno cie nie było:tak: no no to masz pełne ręce roboty Trójka dzieci plus Dawidek:eek:
O i właśnie na onecie przeczytałam że politycy LPR domagają się od prezydenta za to że obraża ojca Rydzyka:szok::eek::baffled::crazy: Czy wy coś z tego rozumiecie? Kto siedzi w naszym rządzie?:eek::baffled: Zaczynam poważnie się obawiać że wszyscy pouciekali psychiatryków :sick:( bardzo mi przykro że musiałam obrazić psychicznie chorych)

reklama
Witam :-)
WIdze że nie tylko ja się pokłóciałam z M ;-)Byliśmy z mała u teściowej na kawie i jak mieliśmy wychodzic to widze jak Krzysiek (M) bije sie z Julią :baffled:ona mu dała klapsa w policzek a on jej oddał 2 razy mocniej w policzek Wszystko mogę zrozumieć ze chciał ją ukarać ale nie musiał w taki sposób zeby jej oddawac w twarz mogł jej dać klapsa ale w tyłek ale sie wkurzyłam na niego a no oczywiście teściowa trzymała jego strone Mam juz dzisiejszego dnia dosyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:Szkoda gadać o ich zachowaniu poprostu mamusia zawsze bedzie trzymac synka strone wiec ubrałam sie i mała i jak najszybciej bez słówa wyszłam nawet teściowa była w szoku ale mniejsza o to :crazy:
Pozdrawiam papa
.png
No zle sie zachowal i to bardzo a tesciowa sie nie przejmuj,widac jej szkola:eek:
iwonka ale bajer znalazłam szkoda że nie 1,5 roku temu bym Majce kupiła TABLICA___+BIURKO ___+KRZESŁO___ +ZEGAR__+LITERKI (210886849) - Aukcje internetowe Allegro
szukam dalej
To pierwsze mi sie podoba bardzo,chyba to kupie tylko znajde wspolnikow na zrzutke dla Vanesski(babcie,dziadka,i ciotkeVanesski):tak::-):-):-)
a ja się jeszcze pochwale, że Maja chyba już wie ile to 2, bo wczoraj siedziały na ławce obie babcie, a ona pokazuje na nie palcem i "bla" (co znaczy dwa :-D), dziś ida 2 psy, a ona "bla", potem znów widzielismy 2 psy i ona znów "bla" , więc tak myśle, że to nie przypadek :-)

a liczy tak:
ja mówię raz
ona - bla, tsy
ja - cztery
ona - pieć
:happy::happy::happy::happy:

dobra spadam

pa pa
Wielkie brawa!!!!!!!! Jak to takie male dziecko moze zaskoczyc doroslego.Dopiero co sie urodzilo a ile juz inteligencji maja te nasze dzieciaczki wszystkie:tak::-):-)

jak mi sie uda jutro to zajrze do was
Zagladaj czesciej kochana.Cos ostanio cie nie widac:no:
Sewa Dobrze ze tak sie dogadujecie z mezem,rany ja ze swoim to sie pierwszy raz zlapalam po okolo miesiacu znajomosci:szok::-D:-D:-D:-DJa zawziety typ jestem i nie umiem cicho siedziec:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::sorry2::sorry2::sorry2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::crazy::crazy::crazy:

Do góry