iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No wlasnie i nie moge wstawic nowego bo mi pokazuje ze jzu mam 3 rzeczy wklejone a przeciez nie mam,bo nie ma tego suwaczkaIwonka a no nie masz suwaczka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie i nie moge wstawic nowego bo mi pokazuje ze jzu mam 3 rzeczy wklejone a przeciez nie mam,bo nie ma tego suwaczkaIwonka a no nie masz suwaczka![]()
ja chciałam taki kupićROWEREK HAUCK PREMA 3-KOŁOWY Hauck Polska wys. 0z (218308527) - Aukcje internetowe Allegro, [/i] ale mój mąż stwierdził ze Bartek na niego jeszcze jest za mały,( nie ma "podstawki" na nogi), ale ten co wybraliśmy mam nadzieje ze będzie dobry ,mały napewno będzie się cieszył:-)
Szczerze mowiac to ja tez nie lubieEwcia nie cierpię takich atrakcjinie wiem dlaczego...... nie lubie i już
![]()
No właśnie Sewa ja też tak mówiłam do niego,że mały będzie miał go na dłużej i jak dla mnie to jest fajniejszy:-), bardziej podobny do rowerka![]()
heheheh oj czemu tak musi byc nie z tymi tesciami .ja sie ciesze ze mieszkam tak daleko ale juz sie wkopali ze przyleca na 1 tydz w pazdziernik kur.... szok ale bedze miala zjeba.... tydzien hehheheh wyprowadze sie do kumpeli hihih