reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja za miesiąć będę świętowała 4 rocznicę ślubu :tak::tak::tak: sama bo mąż już pojedzie :-(
ja też 4 rocznice we wrześniu,a ty sierpień,który???

i ja nie bede sama tzn w rocznice tak,ale co roku jeszcze nie zrobilismy impry na rocznice bo jakies inne okazje w naszej dacie sa..1 rocznica poród, 2 wesele kuzyna,3 wesele kuzynki,4-tez wesele siostry tamtej kuzynki,,,ach te imprezyy

ale u mnie lunęło,,ale głośno daje w parapett:szok::szok::szok:NIE SŁYSZE WAS MÓWCIE GŁOŚNIEJJJ:laugh2::laugh2:

a czemu to gdzie maz wyrusza .
..no wiecie ale sie uzaleznilam normalnie bede musiala isc nie na aa tylko na bb heheh
HAHAAA DOBRE BB:-D:-D:-D
a juz wiem sory jeszcze was nie rozpoznaje ktora co i jak i z kim heheh
bo ja i Sewa to my we dwie słomiane wdowy,mężówie za gramanica robotają i my same,,,dlatego my nocne marki,bo nocahc piszemy,bo nam sie samym w domach nudziii

reklama
Do góry