reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to doczytałam po łebkach:szok: Nie było łatwo a Mania to już na dobre się wkręciła:tak:
Leika życzę ci wytrwałośąci Z dziećmi tak jest na to wygląda. Moja raz potrafi przespać kilka nocy w swoim łóżku a potem tylko z nami ( inaczej w nocy nie śpię:dry:)\Tylko sie nie poddawaj kobietko bo zaprzepaścisz to co do tej pory osiągnełaś
A co do teściów No cuż o nich zawsze można dużo pisać . Ja zawsze powtarzam i teraz też powtorzę że 120 km jakie dzieli mnie od rodziców męża to najlepsza odległość pod słońcem. Widujemy się na tyle rzadko że nie ma czasu na większe swary choc i tak zdazałosie ze teściowa podnosiła mi ciśnienie np. wmawiała wszystkim że Julka nie ma skazy to wymysł lekarzy i mój oczywiście:szok::wściekła/y:ale nie będę tu marudzic bo ostatnio nawet dobrze się dogadujemy.
Sewa to juz za cztery dni mąż będzie w Polsce:tak: Pewnie się cieszysz a kiedy do niego dołaczyśz w UK:confused:

Hejkaa...
Nie mogłam sie dostac rano do kompa,moje dziecko ej okupowało,ma nowa baje,bo mi się sciagnęła Starażak Sam no i koniec swiata,,całą dobe chyba by mógł oglądać. ja w tym czasie posprzątałąmtylko odkurzyc musze jeszcze...
u mnie pada znowu zresztą...

Agatka ja mam urodziny w twoją rocznicę ślubu 27 sierpnia;-):tak:

Witam!!!
Mój mały drzemie, ja zabieram sie za obiadek, sprzątanko, dzisiaj pogoda znowu nijaka:dry:
Ania dzięki faktycznie zaraz wyśle im meila z zapytaniem o ten mniejszy podnóżek:tak:
Pozdrawaim miłego dnia, może jeszcze wpadne na kawke hihi:-D

Ello mamuski... jak siedzicie stale z maluszkami w domu nie macie czasem dość? Ja głównie w domu (jeśli nie na spacerze) sama jestem. Maż wraca z pracy ostatnio nawet koło 17,18. Mieszkam w Bytomiu, w którym to znajomych 0 ! Czasem mam absolutnie dość. Julka to cudowny kompan , ale rozmówca w zasadzie żaden. sama nie wiem co mam tu ze soba zrobić. Planuję zapisać się na siłownie (niezła rozrywka :-(), ale sama nie mam pomysłu co zrobić, by móc sobie poświęcić choć troszke czasu. Dodam, że Julinka ma 6,5 miesiąca, a w tym czasie tylko raz (2 tyg temu) wyszłam sama z domu (na 2 godz do fryzjera). Jedyne wizyty tu to znienawidzonych tesciów :szok::angry::szok::angry::szok::angry::szok: czasem nic mi sie nie chce :wściekła/y: Dobrze, że ten mój skarbek aki kochany :-) Pozdrawiam

WITAJ WISIENKA z nami nie będziesz się nudzić, widzę że jesteś kolejną szczęściarą jeśli chodzi o kochanych teściów. Pisz często i o wszystkim.

reklama
Do góry