reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To Majka robi tak samo, jak się zaplącze albo odkryje i jej zimno, na piciu, na siusiu, jak zgubi Ivana ( pieska przytulankę ) :no::wściekła/y:, a ja latam jak lunatyk z pokoju do pokoju bo czasem potrafi się obudzić nawet 3 razy :szok:
To mnie pocieszylas,czyli kuedy sie normalnie wyspie:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Wisienka Witaj,tu sie nie bedziesz nudzic:tak::-)

reklama
Hejkaa...Agatka ja mam urodziny w twoją rocznicę ślubu 27 sierpnia;-):tak:

Ewcia napewno nie zapomne:-) choc wtedy bede na wczasach....niedaleko Ciebie, to przesle ci zyczenia telepatycznie;-)

Tak poprostu,w nocy sie budzi na picie,a jak jest zaplatana w koldre to tez jest placz:wściekła/y:

ciekawe:confused::confused::confused: a probowalas jej wytlumaczyc zeby ni eplakala w nocy tylko sama sie odplatala? ponoc czasem takie gadanie w kolko tego samego do dziecka co wieczor np przynosi rezultaty...moze by sie udalo:confused::confused:

To Majka robi tak samo, jak się zaplącze albo odkryje i jej zimno, na piciu, na siusiu, jak zgubi Ivana ( pieska przytulankę ) :no::wściekła/y:, a ja latam jak lunatyk z pokoju do pokoju bo czasem potrafi się obudzić nawet 3 razy :szok:

piciu, siusiu w srodku nocy:szok::szok: ooo matko:baffled: i keidy to sie tak zaczelo u was robic? mam nadzieje ze Igor przeszedl juz ten czas budzenia w nocy i ze to nie wroci:no::no:

Ello mamuski... jak siedzicie stale z maluszkami w domu nie macie czasem dość? Ja głównie w domu (jeśli nie na spacerze) sama jestem. Maż wraca z pracy ostatnio nawet koło 17,18. Mieszkam w Bytomiu, w którym to znajomych 0 ! Czasem mam absolutnie dość. Julka to cudowny kompan , ale rozmówca w zasadzie żaden. sama nie wiem co mam tu ze soba zrobić. Planuję zapisać się na siłownie (niezła rozrywka :-(), ale sama nie mam pomysłu co zrobić, by móc sobie poświęcić choć troszke czasu. Dodam, że Julinka ma 6,5 miesiąca, a w tym czasie tylko raz (2 tyg temu) wyszłam sama z domu (na 2 godz do fryzjera). Jedyne wizyty tu to znienawidzonych tesciów :szok::angry::szok::angry::szok::angry::szok: czasem nic mi sie nie chce :wściekła/y: Dobrze, że ten mój skarbek aki kochany :-) Pozdrawiam

Czesc Wisienka jestes kolejna w naszym gronie ktora posiada "wspanialych" tesciow,ale ich nalezy olac i miec gleboko w du...
A co do znajomych i sziedzenia w domu to ja tez niestety tak funkcjonuje i tylko dziekuje ze mam neta i BB tu naprawde z dziewczynami ciezko jets sie nudzic, a jak masz jakis problem to ZAWSZE ci dobrze doradza:-) kochane sa:tak::-D

Ja wlasnie pije kawke i objadam sie Milky Way'em:zawstydzona/y:
aaa macie pozdrowienia od Kini2511 jakis czas temu do nas a pozniej znikla, ale to zrozumiale i trzeba jej wybaczyc;-) bo wita sie z M po dlugiej rozlace:-) Chyba juz 3 tygodnie:-D

Kots pije kawke ze mna:confused:

Agatka ja juz po 2 kawach, więc się nie przyłaczę :-)

a co do budzenia w nocy, to u nas jest w miarę spokój (tfu tfu żebym nie zapeszyła ;-):-D) Maja spi całą noc, ale są tez wyjątki jak budzi sie z płaczem i nie wiem dlaczego, podejrzewam, ze coś złego jej sie przysniło, kilka razy tez budziła sie, bo była odkryta, ale tearz znów jej zakładam piżamke na długi rękaw i nawet jak sie odkryje to dalej spi :-)

Agatka, ja to już nie jestem w stanie nadrobić, nawet nie próbuję ;-) ale zawsze jestem z Wami myślami.
Jak trafię szóstkę w lotto to rzucę na jakiś czas pracę i będzie fajnie :-D Wtedy to się naklikam z Wami jak szalona!

Agatka, ja to już nie jestem w stanie nadrobić, nawet nie próbuję ;-) ale zawsze jestem z Wami myślami.
Jak trafię szóstkę w lotto to rzucę na jakiś czas pracę i będzie fajnie :-D Wtedy to się naklikam z Wami jak szalona!

:-D:-D:-D ja zawsze staram sie nadrobic wszytsko chco przyznajme ze wcale to nie latwe czasem jest...:no::no::-D
A jak wygrasz w totka to daj znac jak to sie robi:-p;-)

Witam nawet juz tego wszystkiego co napisalyscie nie probuje nadrobic bo zapewnie i tak byłabym do tyłu :tak:Szalejecie i klikacie jak szalone i to mnie cieszy bo zawsze moge sobie humorek poprawić :tak:
Witam nową koleżanke z Bytomia :-DZ moich śmieci :-)
Mała teraz spi obiadek juz zrobiony M chce sobie pograć ale ile można :wściekła/y:Więc sobie siedzie na BB a on sie wkurza na mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A co mi tam wkoncu mam troche czasu na poklikanie jak mała spi ;-);-);-):tak:

Agatka, w przypadku wygranej obiecuję przesłać receptę, jak to zrobić. Jak na razie jedynie marne trójeczki trafiam od czasu do czasu - chyba jednak jestem skazana na tyrkę ;-)

reklama
Do góry