reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
OlaK moje dziecko to za kazdym razem tylko do mnie leci i tylko ja ja musze usypiac i tylko mnie tak tez potrafi godzine trzymac za szyje i przytulac a tatusiowi to tylko pare buziakow da.:)

Iwonka, ach skąd ja to znam! Tylko u nas jak Maksio się "nakręci" to potrafi tatusia odpychać i krzyczeć "nie nie" ;-)

Ewcia, ale fajnie! Przypuszczam, że jak Maksencjusz podrośnie to też będzie bardziej skłonny spędzać czas z tatkiem. Na razie chodzi z tatą kosić trawnik i pracować w ogrodzie.

OlaK no nie ma a brzuch nadal boli:-(no zobaczymy,jutro zrobie test.Przy ppierwszej ciazy w dniu spodziewanej mioesiaczki tez mnie bolal brzuch a jednak corcie mam z tego:tak::-):-)No ale nie nastawiam sie :no:A ty jak tam staranka.?

Iwonka, trzymam kciuki, żeby się udało!

U nas staranka trwają, powinnam teoretycznie dostać @ 13 sierpnia, ale ostatnio skrócił mi się cykl o 2 dni czyli nawet 11 sierpnia... No zobaczymy, jakoś mi się wydaje, że na razie nic z tego nie będzie, ale przy Maksiu wydawało mi się tak samo ;-) A potem byłam granitowo pewna, że będę miała córkę hihi

OlaK no nie ma a brzuch nadal boli:-(no zobaczymy,jutro zrobie test.Przy ppierwszej ciazy w dniu spodziewanej mioesiaczki tez mnie bolal brzuch a jednak corcie mam z tego:tak::-):-)No ale nie nastawiam sie :no:A ty jak tam staranka.?
no no czekamy oczywiscie kochana,,,z niecierpliwościa...

ja gadam z meżem na skype i podczytuje was....

OLAK tez czekamy z cierpliwoscia na twoje staranka....

oj to ja mam dobrze, bo moja Maja i z tatuskiem i ze mną może zasypiac, oczywiście jak sie pytamy z kim idzie spac, to zawsze mówi, że z mama, ale nic się nie dzieje jak przychodzi tata :happy:

reklama
Do góry