reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej, bałam się tu zajrzeć bo myślałam że będę nadrabiać trylogię a tu tylko 9 stron:tak:.
Mama juz pojechała wszystko mam poprasowane, kochana kobitka.
A my z córcią byłyśmy dzisiaj w mieście, trochę przymusowo bo zobaczyłam rano teściową na podwórku czyli maiła wolne, czyli ja robię wypad :-D, dosyć ostatni sie widziałyśmy urodziny, imieniny wystarczy na jakiś miesiąc lub dwa.
Kupiłam kilka rzeczy dla maluszka, bluzkę Majce i sobie. Pogoda bardzo ładna oby tak dalej.
Teraz idę zrobić Mai kanapkę, kompu i spatk,i zajrzę później.

Hej co jest? Przez 4 godziny nikt tu nie zagladal:no:
Moje dziecko juz spi.Zdazyla obejrzec Braci Koala i dorazu zasnela:tak::-)
No hehe to naprawde dziwne normalnie,,tez podglądałam,z enikogo nie ma...
my bylismy na dworzu,,,mały bajki oglądął,ciocia byłą u nas...

Iwonka super masz ze mala tak wczesnie chodiz spac,mooj tryska życiem o tej porze;-)..ale mam nadzieje,ze od wrzesnia to sie zmieni....

Ania138 no to nieźle z tesciową-uciekasz,heh ,,,mamuśka dobra :tak:kobitka

Ewcia ona mi tak padla bo w dzisiaj w dzien nie spala:no:.A normalnie to tez mi raczej chodzi spac miedzy 20 a 21:-).A jak tam sloiki,gotuja sie?;-)
Ania tos se dobrze wymyslila,tesciowa w domu to ty z domu:-D:-D:-D:-D:-D

Ewcia ona mi tak padla bo w dzisiaj w dzien nie spala:no:.A normalnie to tez mi raczej chodzi spac miedzy 20 a 21:-).A jak tam sloiki,gotuja sie?;-)
:-D
Jeszcze nie zaczęłam dzisiaj robić,musze mieso wpakować do słoików i pozakręcąć:no::zawstydzona/y::szok::wściekła/y::wściekła/y:znowu nerwa załapie,,zakręcając je...ach i ręka bedzie bolała....chyba głową będe pisała-my z Sewą kiedyś to cwiczyliśmy,hahah tzn ja!!

Ania138 no to nieźle z tesciową-uciekasz,heh ,,,mamuśka dobra :tak:kobitka
Ja nie "z" tylko "przed" nią uciekam, a mamunia moja to fakt do rany przyłóż,ale czasem to nawet za bardzo :cool2:, ale myślę że to spaczenie zawodowe - pielęgniarka :-D

Ania tos se dobrze wymyslila,tesciowa w domu to ty z domu:-D:-D:-D:-D:-D
:tak::tak::tak::tak: no na wszelki wypadek jak by jej jakieś głupie pomysły typu kawa wpadły do głowy :-D:tak::tak::tak:

Iwonka to dobra cena, my też mieliśmy grawer gratis, a Ty to możesz nawet sobie wybrać, i potem te darmowe usługi jak by coś naprawdę opylne :tak::tak::tak:.
Idę Majkę utulić.

Ewcia boomba te sreberka sama bym miała radochę jak bym takie cocko dostała :tak::tak::tak::tak::tak:
Bidna jesteś z tymi słoikami :no:, naprawdę nie zazdroszczę ale ten Twój M to ma dobrze z Tobą.
Coś dzisiaj nie za bardzo się czuję jakaś taka spięta jestem więc tylko będę do Was zaglądać sporadycznie bo idę zrobić sobie wyrko, jedzonko i się położę. Na pewno zaraz przyjedzie mój kompan - kotek i razem obejrzymy film na tvn. A muszę Ci Ewcia powiedzieć że on się rozpycha i to bardzo.

reklama
Do góry