Jusia22
Fanka BB :)
Jeszcze jestem bo M poszedł do łazienki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :--
-( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-)
Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża.....![]()
spoko Sewa,,daje rade sobie....A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :--
-( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-)
Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża.....![]()
Też stawiam na zazdrość... ale z drugiej strony tego nie rozumiem... Też zdarzało mi się pare razy w życiu komuś czegoś zazdrościć (np. dziecka, koleżankom - młodym mamom, gdy ja miałam problemy) ale nie przychodzi mi do głowy, jak można z powodu tej zazdrości wzbudzić w sobie agresję i naskoczyć na drugą osobę.... Ja miałam dość godności, by cierpieć w samotności, w domu i nie odbierać im radości macierzyństwa.Sewa a to jest poprost wredna zazdrość tej osobyyyy
no ja nie wiem tez jak ty to wytrzymalasDobry wieczór kobitki. ja dziś cały dzień bez internetuSzol normalnie
Jak ja to przeżyłam to naprawdę nie wiem.
Ewcia gŁowa do góry ;-)a chłopu nie daj się To taka rasa i tak naprawdę ciężko zadowolić więc my kobietki przede wszystkim o sobie myśleć powinnyśmy a nie sugerowac sie ich gadaniemAle jedno mnie zaszokowało Z dawnym szwagrem sztamę trzyma a swoją siostrę ma w d...
![]()
No to super masz,,,ja nie wspomne,ze mój to nawet sie nie obudzil do małęgo,,ale fakt kąpał go....Ja też nie moge narzekać na mojego M Jak mała sie urodziła to nie spał po nocach tylko patrzył czy oddycha czy cos sie jej nie dzieje złego pomagał mi przy małej itd.Potem mała po jakims tyg od wyjscia ze szpitala to cos sie jej odwidziało i nam nie spała po nocach spała tylko po 15 min a ja z M zmienialiśmy sie co dwie godz w nocy zeby sie nia zając tak wiec i do tej pory mi pomaga przy małej ale sa wyjątki co do zachowania M bo jak kazdy z nas ma swoje dobre i złe dni![]()
oczywiście,ja sie dziwie,ze wteyd nie wkleiłas,,,,ja od rauz bym tu wklejała i wojne rozpętała,,ależ ja swinia,,,,Ja już raz powiedziałam i zdania nie zmienię, jeszcze raz ktoś mi świnię na priva wyśle wklejam ją na ogólnym![]()