Jusia22
Fanka BB :)
Witam jak wczesniej pisałam to Julia zaczęła wołac ze chce siku Ale dzisiaj był przełomowy dla nas moment bo pojechalismy na zakupy do hipermarketu i nie załozyłam małej pampersa ( bo nie chciała ) no i w trakcie chodzenia po sklepie JUlia pociąnęła mnie za spodnie i powiedziała mama si i pokazała w stone wyjścia 

No to jednym słowem mamy juz spokój z przewijaniem małej no i ona juz lepiej sie czuje jak nie ma pampersa wiec jestem szcześliwa ze mam taka córeczke naprawde moge byc z niej dumna :-):-):-)Pozdrawiam papa
a tak wogóle to się muszę za siebie wziąść bo znów sobie pofolgowałam za bardzo
ja tak siedzę i nie wiem co robić:-(smutno mi trochę bo się ostatnio do męża przyzwyczaiłam że razem jesteśmy a tu znów rozłąka ale za kilka dni się wciągnę znów w ten rytm słomianej wdowy a jeszcze jak przyjdzie wrzesień i córa pójdzie do zerówki to wogóle nie będę o tym myśleć bo będę z nią siedzieć nad nauką
A miał być jakiś koncert i łudziłam sie, ze spotkam jakiś znajomych, ale oczywiście nic się nie odbyło...
Fajnie, ze się udał weekend... wieś to zawsze coś ciekawego, bo tam się żyje przecież całkiem inaczej niż w mieście.. no i dużo nowości dla dzieci..