reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wczorja mnie nie było bo mała mi sie przewróciła na placu zabaw i rozcieła sobie warge :-(Krew jej leciała strasznie ale moja mama wiedziała co robic bo ja wpadłam w panike:szok:
Z mamą wszystko sobie wyjaśniłysmy no i mozna powiedziec ze jest lepiej ale ja ją na siłe nie zmienie zawsze bedzie tak jak było do tej pory :wściekła/y:Powiedziała ze nie przyjezdza do nas bo jej jest wygodniej jak my przyjedziemy no i nie zawsze ma czas zeby przyjechac bo zajmusie sie dziecmi od siostry :-:)wściekła/y:I to ze mama sie tak zachowuje to jest wina siostry bo zawsze odciąga mame wymysla cos niby waznego zeby tylko nie przyjezdzała :wściekła/y:Dzisiaj jeszcze pogadam z siostra a mówie wam ze to nie bedzie miła rozmowa :wściekła/y:

Jusia najważniejsze ze sobie to wyjaśniłyście:tak:. Porozmawiaj z siostra, ale moja rada jest taka żebyś nie krzyczała i nie kłóciła sie tylko na spokojniej jej wyjaśnilła co cie boli. Wiem że trudno jest trzymać emocje na wodzy, ale krzyk nie pomoże:no:. Powodzenia w rozmowie z siostra oby to coś pomogło:tak:

reklama
Dzień dobry!:-) My już po śniadanku. Adrianek patrzy na bajki a Madzia kula się po dywanie. Oj ciężka nocka była. Mała mi się co trochę budziła z płaczem. Dobrze, że cycuś pomagał, ale widzę że ją bardzo męczy. Dzisiaj pewnie też czeka mnie dzień noszenia.:zawstydzona/y:
Jusia dobrze że porozmawiałaś z mamą!:tak: Buziaki dla twojej córci!

Do góry