reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka 2006 niezła u ciebie w Wa-wie był burza:szok::szok::szok: pokazywali w tv jak to przeżylaś??
Oj byla ale na szczescie krotka ale na Mazurach to szok:szok::szok::szok::szok:sa ofiary i jeszcze kilka osob poszukuja nadal,polamane zagle,pokazywali jak pod czas tej burzy jachty sie wywracaly i szly na dno:szok:biedni ludzie
[*]

Witam :-) u mnie piekne slonko od rana :tak: Musze dzis troche chalupke ogarnac:tak:a mnie sie nie chce:no:
Jusia oj biedna corcia,pewnie ma spuchnieta warge:-(Calusy:-)

reklama
Moje dziecko ostatnio zalewa mnie pytaniami typu A CO TO? :szok:od kad nauczyla sie tego slowa tak teraz go uzywa prawie non stop.:-D:-D:-DMowi tez DOBRY co znaczy dzien dobry:tak:Lub na jednego pracownika wola KRZYSI co znaczy Krzysiek:-D:-D:-D:-D:-D Co raz fajniejsza sie robi :-):-):-):-):-):-) A widzialyscie fotki jej w rekawicach kuchennych?Pewnie nie nikt na bloga nie zajrzal jak pisalam:no:.ach te ciotki nie dobre;-) musze znow wklejac to samo:sorry2:

No tak jak pisałyscie postaram sie nie krzyczeć ale moja siostra jak sie zdenerwuje a napewno tak bedzie :zawstydzona/y:to mówi obrzydliwe słowa np.ty dziwko :wściekła/y::baffled:Ale moze uda mi sie z nia naspokojnie pogadać taki jest mój cel :tak:
Z Julią nie byłam u lekarza przechodziłam koło apteki i tam panie mi powiedziały ze ona sie ugryzła:eek:i przez to ma rozcięta i spuchnięta warge:-(Ale juz jest lepiej :tak:Jak wróciłyśmy do domu to szlała wugłupiała sie z M i zapomniała o tym co sie stało ;-)Myslałam ze nie bedzie chciała smoczka do spania ale tak nie było zaraz jak sie położyła to wołała gdzie mój dydek :eek::-pNocke przespała spokojnie i nawet zjadła kolacje i sniadanie bez problemu :-)

Iwonka Vanesska wyglada prześlicznie a butki super:tak::-D.
Ta burza na Mazurach to rzeczywiście okropna byla tez to widziałam:szok::szok:

Jusia Julka na tych zdjeciach jak księzniczka - przepieknie:tak::-), a twoja siostra z tym jej słownictwem:szok::no: niedobrze

Caeść dziwczyny
Iwonka zdjęcia świetne Przyznam się że bloga nie zajrzałam bo czasu na to nie mam niestety:zawstydzona/y: ale może kiedyś sie porawie:tak:
Jusia dobrze że rozmowa za tobą jeszcze batalia z siostrą;-)
Czarna suknia sliczna Jak już będzie gotowa to też nam sie pokaz:tak:
Dziś pogoda do bani :-(Co tu robić w domu Moje dziecię cały cas przed telewizorem nie powiem żeby to było dobre ale nie mam pomysłu jak organizować jej czas:-(

Zmykamy na spacer. Pogoda jakby zaraz miało padacc ale mi mała ciągle płacze więc trzeba iśc!
Vanesska superaśnie w tych "bucikach" wygląda! Dzieci potrafią zaskakiwac!:szok::-D
Julcia jak mała księżniczka! Powodzenia z siostrą!;-)
Zmykam bomała strasznie wyzywa! Oj ciężki nas dzionek czeka!:eek::baffled::sick:

Iwonka przyznam że zapomniałam zajrzeć na bloga wtedy jak mowiłaś:zawstydzona/y:, ale dziś naprawilam ten bład:tak::tak:. Blogasek jest superowy:tak:. Swoja drogą moja Natalka bardzo naciska, zeby jej blooga założyć, ale ja bym musiala takiego specjalnego Natalka i Kuba jednoczeście, a niestety nie mam pojecia jak to sie robi:zawstydzona/y::no::-(. Może kiedyś:confused:

reklama
Dzień dobry!

U mnie dziś piękna pogoda, więc zaraz wybywam na spacerek :tak:

Iwonka ja byłam na blogu i foty widziałam :tak: ale wpisiku nie zostawiłam bo.... jakoś tak wyszło :-( Vanesska jest świetna :tak: a buciki odjazdowe :-D

Jusia buziolki dla Julki na rozbitą wargę. Powodzenia życzę w rozmowie z siostrą :tak:
Juleczka ślicznie w sukieneczce wygląda.

Iwonkac28 to faktycznie pobudkę extra mieliście.

Cloe Jędrek chyba też ogląda za dużo bajek :-(

A wczoraj nie pisałam bo zapomniałam, ale Jędrek załatwił nieźle sąsiada :szok: mówi do niego "dzień dobry panu" a sąsiad nie usłyszał..... no to podbiegł do niego spojrzał w oczy i z taką śmieszną miną mówi "dzień dobry mówię" :szok: Facet oczy w słup :-D:-D:-D:-D No..... i co ja mogłam na to powiedzieć :baffled:

Do góry