reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!!!

Pycha- zazdroszczę takich wakacji, fajnie że się udały, wklej fotki to chociaz oczy naciesze widoczkami...

Sikoreczka- zdjęcia super, a Magdusia ma takie śliczne oczka...

OlaK- to może faktycznie jakaś banda komarów napadła na Twojego synka:-D... ale wiadomo, trzeba obserwować i gdyby co to do lekarza...

Iwona.c- z mężem już lepiej??? na pewno szybko dojdziecie do porozumienia.... a swoją drogą to ja nie potrafię się długo gniewac na swojego M...

Vici- ładna okrągła rocznica... 5 lat... fiu fiu... to życzę następnych pięciu w zgodzie i zdrowiu...

Kasiula matula- udanego spotkanka, napiz jak było, ale na pewno fajnie...

Sewa- a wyjazd to już tak na stałe? a w ogóle to chcesz jechać czy wolałabyś zostać???

reklama
vici
wszystkiego naj naj najlepszego
z okazji rocznicy

kwiaty038qa1.gif

i dla męża
z okazji urodzin
najlepsze zyczonka
blumen002wu5.gif

Witam was..
U mnie po staremu,,od wczoraj i dzisiaj komp coś mi znowu pada na cyce:szok::wściekła/y::no::no:akumulator cosik ma dośc chyba moejgo siedzenia..ale zawsze cos tam pogrzebie w kablach id ziała;-)..jak narazie:baffled::crazy:.
U mnie po staremu,M szykuje sie powoli dow yjazdu,non stop gdzies jeźdizmy,latamy,załątwiamy itp itd
Ale musze wam sie poichwalić,ze dostałam prezent na urodiznki złote kolczyki(296zł) i Chanelke(perfum za 238zł)..oooo matko:szok::szok:męża pogrzało,,a jeszcze 200zł na ciuskzi dow ydania,,,,ale tylko 100zł wydałam,,,reszta na jedoznko poszła.....ale co to za szok dla mnie..
Chyba chce mnie przekupic za te nerwy i naprawic prezentami heee:tak::-):happy2:.
U nas dzisiaj pochmurno,a tak fajnie było,,dzisiaj do teściowej po mieso lecimy i jaja i zakupy,,ale ja z Matem chyba nie,,bo on cosik przeziebiony,katar ma jak cholerka,,,szokkk...a niedlugo do przedszkola,,musze go leczycc,,,do apteki skoczyc itp..
Robie niamka już,,,gulaszowa zupke i kurczaka w warzywach....
Pozdrowionka,,,troszke was podczytuje,,ale nie za dlugooo

Ewcia wow :szok::szok::szok: mąż Ci się nawraca na dobrą drogę ;-):tak::-D a Ty mimo tych prezentów dalej bądź nieugięta :tak: Buziole dla Matunia. Zdrówka życzę.

Ola, Elisabeth ja nie za bardzo mam ochotę tam jechać, ale bez męża już tu nie wyrabiam, dlatego zdecydowałam się na wyjazd do niego :tak: Pracować nie mam tam zamiaru :no: będę wychowywała Jędrka i bedziemy pracowali nad drugim bobalem, bo latka mi lecą..... trzebaby się zabrać za robotę ;-):tak::-D Na chwilę obecną nie mamy zamiaru zostawać tam na stałe, ale pożyjemy, zobaczymy :tak:

Pycha foty świetne. Super wyglądacie. Widoki przepiękne.

My wróciliśmy przed chwilką z zakupów. Myślałam, że jeszcze spacerek zaliczymy, ale upał niemiłosierny, to do domu wróciliśmy. O dziwo Jędrek nie protestował :baffled::baffled::baffled: chyba też mu duszno było :tak:

reklama
WItam... zdążylam poczytać, mężuś wrócił z pracy, wiec chyba musze zmykać...

Powiem tylko, ze my mamy obrączki z białego złota, płaskie, ścięte przy brzegach.. a pierścionek ze srebra, bo Tomi wiedział, że złota nie lubię, zresztą obserwował, że nie nosiłam, to i srebro kupił... ale teraz nie noszę, bo po ciąży za mały...

A my dziś w domku na razie. Pogoda od rana byle jaka ale treraz już ladnie i ciepło, więc pewnie po obiedzie zrobimy jakąś wycieczkę...

Pozdrawiam.

No i obiecane fotki z wczoraj...

Jak jeszcze będzie miała potem chwilę, to coś doklikam, bo nie pamiętam czy jeszcze coś chcialam odpowiedzieć...

AAAA! VICI- wszystkiego najlepszego w rocznicę... i buziaki urodzinowe dla mężusia...

Do góry