reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry..
U mnie tez pochmurno,juz dzieci wstały o 8, jedza naleśniki,tz ten starszy,bo mój dupek histerie odwala ze sam nie zje i mam go karmić. Ciekawe jak on kurka będzie jadł w przedszkolu,to taki niejadek i jeszcze karmić go trezba,co za dziecko..boże nerwy od rana mam..codzienny rytuał z karmieniem,,,,achhh

Sewa
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu...

Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie!

Dzień dobry, ja już po sniadanku i kawce:-)a teraz córkę na kompa puszczam więc musiałam jeszcze chyłkiem tu zajrzeć bo później mi nie da:-DU nas też straszny ziąb, nawet z łózka mi się nie chciało wychodzić:szok:A teraz robię pranie i idę zrywać jeszcze jabłka ale tylko do skrzynek do jedzenia na jesienne dni:tak:
sewa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!!
Iwonka2006 odsapnij trochę kobitko bo się nam wykończysz takim lataniem i pilnowaniem wszystkiego:tak:Powodzenia z remontami;-)
Ania138 dobrze jak tak mama wyręczy nie:tak::-)A ja jak urodziłam Mateuszka to moja Madzia akurat też była przeziębiona i trochę się baliśmy o małego bo od początku mnie odwiedzała w szpitalu i nawet brała go na ręce ale dzięki Bogu niczym go niezaraziła. Także życzę zdrówka i zapobiegawczo podaj coś Mai zeby się nie rozchorowała:tak:

Dzień dobry!

Ewcia, aniab dziękuję bardzo za życzenia.
Ale jest mi dziś smutno, rocznice to powinno się razem obchodzić, a tu d...pa blada:-(eeeee co za życie :-(

Jusia gratuluję etaciku :tak: a co do teściowej podpisuje się pod wszystkim co napisały dziewczyny. Okropna kobieta.

Iwonka oj to będziesz dziś miała nie fajnie w tym kurzu siedzieć :no: ale jak mus to mus.

Iwonac.28 napisz koniecznie jak u lekarza.

U mnie świeci słońce, ale zimnica okropna :baffled: mam zamiar do mamy wybyć, na obiadek. Zobaczymy czy dotrę, czy będzie mi się chciało :baffled: Teraz Jędrek wcina śniadanko, ja piję kawę, a potem zobaczymy.....

Muszę posprzątać koniecznie bo bajzel mam nieziemski :zawstydzona/y:

Dzień dobry!
Ewcia, aniab dziękuję bardzo za życzenia.
Ale jest mi dziś smutno, rocznice to powinno się razem obchodzić, a tu d...pa blada:-(eeeee co za życie :-(
Muszę posprzątać koniecznie bo bajzel mam nieziemski :zawstydzona/y:
Bardzo prosze..
Sewa witajw klubie ja tez swoją niedlugo bede spedzałą sama tzn z Matuniem,,jeszcze ani jednej nie obchodizlismy razem,,ani jednej...:-(zawsze cos wypadało,,np śluby czyjeś i w tym roku także 29 mamy ślub czyjś,a 27 rocznica,,a mąż zjeżdża na 29,,takze smaotna jak ty....:tak:;-)
ale głowa do goryyy:tak::tak::tak::tak::rofl2:

Sewa

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu...

Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie!

Ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu i obyscie nastepna obchodzili razem:-):tak:

Ja jeszcze nie bylam u lekarza bo czekam na M a jego nie ma tak dlugo:wściekła/y::wściekła/y: ale teraz Kuba spi a jak wstanie to ide

Dzień dobry!

Sewa, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!

Jusia, gratulacje na okoliczność nowej pracy - i trzymam kciuki za przedszkole!!

Zmykam do pracy ech!

Iwonac.28 ja Ciebie tez witam bardzo serdecznie :)

Leika tak jedziemy na stale, do Polski nie bedzie juz po co wracac

Dawna Cloe mam nadzieje, ze sie ulozy, najbardziej przeraza mnie mieszkanie z tesciowa i szwagierka, mieszkamy sami od prawie 10 lat i wez tu sie na nowo przyzwyczajaj do mieszkania z kims. Dobrze, ze to tylko 2-3 miesiace.

A tak wogole to witajcie laseczki z ranca :))

reklama
Ewcia oj to słomiankowe życie :-:)-:)-( by go diabli........

Dziewczyny! Dzięki za życzonka.

Shady rety to już niedługo :szok: zobaczysz będzie dobrze. Mieszkanie z teściową nie jest fajne, ale 2-3 m-ce szybko miną i będziecie mogli zacząć nowe życie na swoim :tak:

Ola jak tam pisanko pracy?

Do góry