iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwonka - mnie najbardziej podoba się ten:
Dywan 2,5x3,5 !!! IMPORTER !!! 6 WZORÓW (231136377) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
w drugiej kolejności ten:
TULIPANY HEAT-SET 1,8 x 2,5 w SUPER CENIE (239042076) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
ania138 - to teraz będzie jedno zdanie - dobrej nocki! ;-):-)
Nie, nie, lekarzowi też powiedziałam że jak mu u mnie dobrze to niech sobie siedziANIA ty sobie nie pomagaj zadnymi ludowymi sposobami tylko poczekaj na nature;-)![]()
No to mi też głupio bo nie wiedziałam, ale jak by mi to dzieciak jakiś na ulicy powiedział to chyba też bym sie spaliłaAnia rozbawilas mnie z tym "balonem" allegro.Jak bylismy w Trojmiescie to tez latal a Victor oczywiscie krzyki i paluch w gorze.No to ja mu mowie no balon sobie lata.Na to nadeszla rodzinka z chlopcem jakis 5-6 lat i on do mnie "prosze pani to nie balon tylko sterowiec"ale mi bylo glupio
normalnie dziecko bezbledne.
ania138 a ja myslałam, ze ty już rozdwojona :-)
Dziewczynki jestem bardzo mile zaskoczonaMoja córcia jeszcze dobrze nie stoi sama a tu właśnie za jedną rączkę zaczęła chodzic
Myślę że ona to sobie lepiej radzi niż ja uważam. Chyba będęmiała wkrótce dreptaczka!
GRATULACJE, to zaraz będzie ciasteczka chrupaćwitajcie Kochane
nie nadrabiam tego co piszecie rozpoczęłam szkołę-muszę ją skończyć i brakuje mi na wszysko czasu
Mój M. właśnie dziś zapisał się do szkoły-wkońcu udsało mi się go namówić:-):-)
A najbardziej fajowa wiadomość dnia to: Dawidkowi przebija się ząbek
ale się cieszę
Buziam Was mocno i dzieciaczki:-):-)
Gratuluję wygranejDzis u nas na kolacje pizza wlasnej roboty:-)