reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To jest grzyb popularny Saccharomyces cerevisiae czytalam w necie ze to jest praktycznie wszedzie,dodawane do produktow zywnosciowych itd....sama nie wiem co i jak ,lekarz powie moze....

reklama
Kuzwa mac ja juz nic nie rozumiem,dzwonilam do mojej znajomej pediatry i ta powiedziala ze nie daje sie zadnych antybiotykow na grzyby i nadal mam dawac te leki ktore jej daje i nadal utrzymywac diete i znow zrobic posiew.Jak moje dziecko samo sie dopomona o jedzenie i wez i jej nie daj:-:)-:)-(jestem juz glupia z tego wszystkiego:wściekła/y:

IWONKA nie denerwuj sie moze sprobuj zapytac jeszcze innego pediatry.

A ode mnie wlasnie wyszla sasiadka poplotkowalysmy troche i humorek mi sie poprawil:tak:. Teraz ide Kube wykapac porozkladac lozka i zrobic kolacje i spac;-) tylko po M jak milosc:-). Dobranoc

EWCIA WSZYSTKIEGO NAJ... OD NASZE CZWÓRKI

Witajcie, ale się za wami stęskniłam :tak:, melduję się że już z Dawidkiem jesteśmy w domu :-D. Długo to trwało ale już wszystko ok.
Pozwólcie że jutro jak będę maiła chwilę, a raczej tak będzie bo synek jest bardzo grzeczny - narazie ;-), wszystko Wam napiszę i wlepię fotki.
Pozdrawiam

Cześc wam...
Ale mnie nie było....wczoraj miałam gości,,od 14 do 21..a prace o 14 skończyłam,takze zaatany dzionek...
Dzisiaj tez zalatany,,mąz juz jedzie do domu,,zatem porządki,gotowanie,sprzatanie,itp itd...
Ale jestem...
Rano koło 6 ma m byc,jeszcze przed praca ma trafic na nas,ale trasad ługa,,jakies korki i nie zdążymy sie przed praca zobaczyc...

Dzieki laseczki za życzoka rocznicowe,,,samotna rocznica,,,o matko,,ale jutro juz sobie z męzulem odbijemy to,,,hehe

Ide trosze poczytam,ale zaraz lulu,,,
A Ania z dawidkiem była??/ zaraz lukneee:tak:

EWCIA WSZYSTKIEGO NAJ... OD NASZE CZWÓRKI

Witajcie, ale się za wami stęskniłam :tak:, melduję się że już z Dawidkiem jesteśmy w domu :-D. Długo to trwało ale już wszystko ok.

Pozwólcie że jutro jak będę maiła chwilę, a raczej tak będzie bo synek jest bardzo grzeczny - narazie ;-), wszystko Wam napiszę i wlepię fotki.

Pozdrawiam
no dzięki Anulcia,,buziaki dla całej czwóreczki...
Witaj znowu,,a ja przed chwila sie o ciebie zapytałam,hehe
czekamy na foteczki....

Iwonka ło matko,bidna Vanesska,,oby szybko minęło i było oki...
Pyszka fajna fotka małej...ta jej mina,,ona tak fajnie na zdjeciach wychodzi:tak:

reklama
Do góry