reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sewa bo ja w sobote na wesele, więc muszę trochę kolorów nabrac :-)
Pycha ja tyz chodze,hehe,,ale byłam dwa razy i juz mi styka,,bo sie spale,,a mam miedzy cyckami zjarane,,a sukniaz dekoltemm,takze jak bedzie czerwino to bedzie be,,zatem ja juz odpuszczamm,,
to myr azem po weselichach bedziemy szalec,,ja na 14 mykam juz do kosciolaa(9troszke wczenie,,bo wesele bedzie dlugie i do 24 nie wszyscy wytrzyamja,hehe),,ale damy rade....

Ja juz mzykam spac,,bo im szyciej pojde,,tym szyciej minei nocka i meza zobacze,hehe
buziaki wam sle.papaa

reklama
Iwonka - zdrówka dla córci! I powodzenia w walce z grzybkami!

Ewcia - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)

Vici - trzymam kciuki za teściową...

Aniu - witamy z powrotem i z niecierpliwością czekamy na fotki Dawidka :)

Kasiulla - ślicznie Ci w tej fryzurce :)

Pycha ja tyz chodze,hehe,,ale byłam dwa razy i juz mi styka,,bo sie spale,,a mam miedzy cyckami zjarane,,a sukniaz dekoltemm,takze jak bedzie czerwino to bedzie be,,zatem ja juz odpuszczamm,,
to myr azem po weselichach bedziemy szalec,,ja na 14 mykam juz do kosciolaa(9troszke wczenie,,bo wesele bedzie dlugie i do 24 nie wszyscy wytrzyamja,hehe),,ale damy rade....

Ewcia to rzeczywiście szybko ten ślub, u nas na 16, ale ja nie mam wogóle ochoty tam iść, nie wiem czemu, bo zawsze lubiłam takie imprezy

a czy dobrze mi sie kojarzy, ze w ostatni weekend wrzesnia przestawiamy czas??? bo jak tak to wesele byłoby godzinkę dłużej

ania138 witajcie w domku, fajnie że synek spokojny :-)

kasiula fajna fryzurka :-) a ja to myślałam, że tak całkiem na krótko

iwonka to Vanesska dalej ma biegunkę????

Iwona to faktycznie masz nieciekawie z matkami w klasie Natalki. W grupie siła :tak: Chore to jakieś. Jak można sie bać rozmowy z nauczycielem :baffled:

Kasiula fryzura świetna. Odjazdowo wyglądasz :tak:

Ewcia ale Ci fajnie, że mężulo przyjedzie.

Aniab faworki :happy: mniam, mniam

Ania138 Witajcie kochani. Czekamy na foteczki :tak:

Iwonka dziwna sprawa z tymi grzybami :baffled::baffled: a trzymanie diety u małego dziecka, graniczy z cudem. Dziecko woła a Ty bądź mądra i mu nie daj :baffled: paranoja. Przez ostatnie dni miałam to samo, więc bardzo dobrze Cię rozumię.

Pycha w październiku się przestawia czas.

Nie wiem czy coś jeszcze komuś miałam napisać :zawstydzona/y: skleroza.

Pyszka fajna fotka małej...ta jej mina,,ona tak fajnie na zdjeciach wychodzi:tak:
:-D:-D:-D:-D aleś mnie rozbawiła tą Pyszką :-D:-D:-D:-D i dzięki za komplement :-)

a my mieliśmy dziś cyrk przy kapaniu, zawsze Majkę kąpie Darek, a dziś wielki płacz, bo ona boi i ja musiałam ja kąpać, nie wiem czy to zaczyna sie bunt dwulatka????? czy to dlatego że wczoraj Darka nie było i ja ja kapałam???? boję sie że tak już zostanie i już wogóle nawet tej chwilki wieczorem nie będe miała dla siebie

Ja akurat mam chwilkę i zaglądam. Faworki zrobione, kąpiel naszykowana i ogólnie już obrobiona jestem. Najdłużej mi zeszło z małym bo spać poszedł o 22 :szok:Przestawiło mu się dziś bo po południu wracaliśmy z zakupów i usnął mi w aucie:tak:
Ania138 witak kochana, my też się stęskniliśmy. Fajnie że wszystko ok i już jesteście w domku. Czekamy niecierpliwie na fotki Dawidka:tak:
Ewcia ja też czekam na męża ale mój będzie o 00:30 to jeszcze się sobą nacieszymy;-):-D
Pycha czas przestawiamy na koniec października:tak:Także nici z przedłużonej imprezy
Vici przykro mi z powodu wypadku teściowej. Mam nadzieję że wszystko z nią ok i mocno nie ucierpiała:tak:
Czarna ja moim podaję Panadol baby bo czopki nie skutkują u nich akurat:tak:I czasem czopki Viburcol u małego stosowałam w takich momentach jak był niespokojny, przed szczepieniem i przy chorobie
Kasiula fryzurka świetna i bardzo ładnie wyglądasz
Pycha mam nadzieję że Majeczce przejdzie ten bunt kąpielowy i jednak ten czas pozostanie dla ciebie
Iwonka2006 biedna Vanesska, ucałuj ją
No i chyba tyle miałam napisac a teraz zmykam i dobrej nocki zyczę:-)

reklama
Do góry