iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia super fotki i ta sukienka tez! Pare groszy a jaka ladna ! Bardzo ladnie wygladalas 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to miłego okupowania marketu,,,,A teraz ide na spacer i zakupy na weekend, bo jutro sobota to tłumy w markecie beda i Kuba tego nie zniesie, no a poza tym coś obudziło Kubusia i taki niedospany i bedzie martuda do wieczora a na spacerze moze sie orzeźwi...
To papatki... może jeszcze zajrze...
no tez dobry sposób,,hahaJa mam chyba najszybszy sposób na gołąbki: jadę do mojej mamy, bo ona często robiA tak szczerze to ja już 7 rok na swoim a gołąbki raz tylko robiłam
Taki leniuszek ze mnie
No ale jutro robię fasolkę po bretońsku bo już M obiecałam już w poniedziałek. Zadzwoniłam do lekarki jest po południu dziś więc się z dzieciami przejdę. Trochę mnie niepokoi że Adrianek od poniedziałku gorączkuje
Idę kończyc zupkę.:-)
dzieki,,,tylko ta pani w niej troszke nie pasująca.....EWCIA fotki fajne - a ty wygladalas super swietna sukienkapoprostu zajeb***
![]()
no własnie pare groszy,,,fajnie nie??Ewcia super fotki i ta sukienka tez! Pare groszy a jaka ladna ! Bardzo ladnie wygladalas![]()
dzieki dzieki....boże lachona dobreEwcia nonono lachona z ciebiePrześliczna ta sukienka i pasuje do ciebie:-) Miłej dzisiejszej imprezki (napij się za mnie też)
![]()
Boże niedługo Cloe,potem Ola i iwonka,,a kto nexT????
ja tam sie nie zawstydzilam,,tzn bo mi tak ładnie słodzicie i mi tak dobrze,hahahaEwcia czemu sie zawstydzilas? Chyba sie nie obrazilas? A naprawde to byl strzal w dziesiatke kupujac ja:-)A Vanesska no nic pokazuje ze dzidzia w brzuszku u mamy i caluje mi go
:-)Codziennie rozmawiamy o tym
a jaeszcze Ania31 po Cloe bedzie rodzic
:-)takze sa 4 ciezaroweczki na naszym wateczku
a kiedy ty?
no oczywiście,ze ja chciałabym ,,heheEWCIA moze ty sie skusisz;-);-)
Ja dzis skonczylam golabki ( no zostawilam jeszcze 2 dla M jak wroci z pracy)i Sikoreczka podsunelas mi pomysl co jutro zrobic na obiad - fasolke po bretonsku
dzieki:-) - tez dawno nie robilam
oki napije sie za wszystkie,hehehe,,alez sie nawale,,,zartuje,,:-);-)Ewcia za mnie tez mozesz sie napic;-) i nie masz sie czego wstydzic naprawde super w tej sukieneczce wygladalas![]()