reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz ide na spacer i zakupy na weekend, bo jutro sobota to tłumy w markecie beda i Kuba tego nie zniesie, no a poza tym coś obudziło Kubusia i taki niedospany i bedzie martuda do wieczora a na spacerze moze sie orzeźwi...

To papatki... może jeszcze zajrze...
no to miłego okupowania marketu,,,,

Ja mam chyba najszybszy sposób na gołąbki: jadę do mojej mamy, bo ona często robi:-pA tak szczerze to ja już 7 rok na swoim a gołąbki raz tylko robiłam:zawstydzona/y: Taki leniuszek ze mnie:happy2: No ale jutro robię fasolkę po bretońsku bo już M obiecałam już w poniedziałek. Zadzwoniłam do lekarki jest po południu dziś więc się z dzieciami przejdę. Trochę mnie niepokoi że Adrianek od poniedziałku gorączkuje:no: Idę kończyc zupkę.:-)
no tez dobry sposób,,haha
a do lekarza,,ach oj bidny Adrianek....ja tez ide dzisiaj,,,do lekarza...

EWCIA fotki fajne - a ty wygladalas super swietna sukienka:tak::tak::tak: poprostu zajeb***:tak::tak:
dzieki,,,tylko ta pani w niej troszke nie pasująca.....:-D:-D:-D:happy2::-p:-p

Ewcia super fotki i ta sukienka tez! Pare groszy a jaka ladna ! Bardzo ladnie wygladalas :)
no własnie pare groszy,,,fajnie nie??
dzieki za komplement,az sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:hahhaa
A Iwonka mialam ci napsiac,,boze jak szybko czas leci,,ty juz ponad 8 tydzien,,zaraz 10,20,30,40 i bum dzidzia...a Vanesska jak na rodzeństwo??
Cloe a ty juz ponad półmetek...wow..a brzusnio rosnie co?? a jak tam mała na rodzeństwo..czeka???
Ola a jak tam fasolka w brzuniu u ciebie??

Boże niedługo Cloe,potem Ola i iwonka,,a kto nexT????

Ewcia nonono lachona z ciebie:-D Prześliczna ta sukienka i pasuje do ciebie:-) Miłej dzisiejszej imprezki (napij się za mnie też):happy2:
dzieki dzieki....boże lachona dobre:-D:-Drozbawiło mnie to lachona...
A oczywiście ze sie napije za ciebie,,za kogos jeszcze,,,tylko nie przesadzajcie bo padne trupem pod stołem...:-D:-Dale szwagierka ma nowa rogoweczke w kuchni,,takze spoko,,padne na wyrku i tak do rana...hehe a rano mam zamiar sie wyspac,,bo cąły tydzien wstaje o 6,kłade o 24,a w nocy Matus mi sie wybudza,bo kaszel go męczy,,czyli aj niewyspana,,czuje ze dwa piwa i odlot zalicze,,,,

Ewcia czemu sie zawstydzilas? Chyba sie nie obrazilas? A naprawde to byl strzal w dziesiatke kupujac ja:tak::-)A Vanesska no nic pokazuje ze dzidzia w brzuszku u mamy i caluje mi go:tak::-)Codziennie rozmawiamy o tym:tak:a jaeszcze Ania31 po Cloe bedzie rodzic:tak::-)takze sa 4 ciezaroweczki na naszym wateczku:-Da kiedy ty?

Ewcia czemu sie zawstydzilas? Chyba sie nie obrazilas? A naprawde to byl strzal w dziesiatke kupujac ja:tak::-)A Vanesska no nic pokazuje ze dzidzia w brzuszku u mamy i caluje mi go:tak::-)Codziennie rozmawiamy o tym:tak:a jaeszcze Ania31 po Cloe bedzie rodzic:tak::-)takze sa 4 ciezaroweczki na naszym wateczku:-Da kiedy ty?
ja tam sie nie zawstydzilam,,tzn bo mi tak ładnie słodzicie i mi tak dobrze,hahaha
super,ze Vanesska tak reaguje..
no Aniu wybacz ze cie pominełam,,mamy 4 oczywiscie,,,a 5 gdzie??

EWCIA moze ty sie skusisz;-);-):-D
Ja dzis skonczylam golabki ( no zostawilam jeszcze 2 dla M jak wroci z pracy):tak: i Sikoreczka podsunelas mi pomysl co jutro zrobic na obiad - fasolke po bretonsku:tak::tak: dzieki:-) - tez dawno nie robilam
no oczywiście,ze ja chciałabym ,,hehe
nom ja tyz lubie fasolke ,ale moj m wybreda nie...

Ewcia za mnie tez mozesz sie napic;-) i nie masz sie czego wstydzic naprawde super w tej sukieneczce wygladalas:tak:
oki napije sie za wszystkie,hehehe,,alez sie nawale,,,zartuje,,:-);-):-D:-D,,ale kaca rano wam oddam za to picie...

reklama
No nic ja juz dzis uciekam. Kuba wstal musze mu dac obiadek pozniej M przyjdzie z pracy i tez go trzeba nakarmic;-), a na 18 ide z Natalka do kosciola bo ma dzis poswiecenie rozanca. Do jutra . Milego popoludnia i wieczoru:-)

Do góry