reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra mi sie pranie wyprało,rozwiesiłam po cąłym domu,bo nie mam tyle miejsca w łazience,,a to juz 3 pranie,więc wszystkie szafki sa okupowane przez ciuchy mokre,,ale wazne ze wyschnasobie,,bo ładna pogoda,a ja sie szykuje i wybywam po syna,o lekarza i na wies lece...do usłyszenia...
miłego weekendu jakbysmy sie nie widziały,,słysząły czy tam pisały,hehe
narazkoooooooooo:-):-):-):-)

reklama
Dziewczyny :szok:czy wy nie miałyście nic do roboty:-D8 stron miałam:szok:Myślałam ze juz nigdy nie doczytam Was:-DMoje dzieciaczki chore i to oboje- dziś już oboje mieli gorączkę i maja antybiotyki. Moja kuchnia powoli wygląda jak apteka:tak:Byłam u lekarza i dowiedziałam się że mojemu synkowi czwóreczki wyszły a ja nawet nie widziałam:-)Zajrzę wieczorkiem bo teraz idę dzieci kurować.Pozdrawiam i OlaK wielgachne gratulacje:tak:

LEIKA co 2 godz:szok: wspolczuje. Moze mu cos dolega:confused:

Dwa nowe zęby mu wychodzą, może to to?:confused:

Iwonka - współczuję... najgorzej jest mieszkać z teściami, bo nigdy tak naprawdę nie jest się u siebie...

Sewa - współczuję bałaganu... też by nas to czekało, ale podjęliśmy decyzję, że nie będziemy nic już w tym mieszkaniu robić, skoro szukamy domu.

Ewciu - świetnie wyglądałaś :))

Dziewczyny, strasznie robicie mi smaka z tymi gołąbkami ;-)

A co do kolejnych ciężaróweczek... to my nadal intensywnie pracujemy nad wpadką, więc kto wie, lada chwila ja też mogę być oczekująca ;-):happy2: A jak wpady nie będzie to w przyszłym roku bierzemy się porządnie do roboty :-D

Leika ja nie mieszkam na szczescie z tesciami ale....tescia widuje codziennie bo ma tu na miejscu gdzie mieszkamy firme i razem z moim prowadza to,jesli przychodza rachunki to do jego rak bo on oplaca,my tylko dajemy mu gotowke,tzn on sam sobie potraca z R. pensji....To jest jego ziemia za to jego corka mieszkac bedzie moze?????? u mnie w mieszkaniu.Zostaniemy tu na zime napewno jednak bo mi bedzie lzej,nie wiadomo jak to dalej bedzie z ciaza,roznie moze byc a tak to mi R dziecko wezmie do sie bie czy popatrzy na podworku na nia czy co i rusz zajrzy do domu i wrazie co pomoze.Jakbysmy wrocili do mojego mieszkania to bylabym sama do godziny 18ej...wiec chyba plusy sa po tej stronie tyle ze tak czy siak nie u siebie......

nono elizabeth to zabierajsie za gołąbki dla m,z mikrofli,,,a nalepiej to takie w słoiku,,wkładasz do mikrofali i gotowe,heheheeeaaa:-D:-D:-D
To tez jest sposób, ale tam za dużo konserwantów...
Boże niedługo Cloe,potem Ola i iwonka,,a kto nexT????

ja, ja ja, ja na ochotnika...
juz wcześnbiej pisłam o tym, ale widze że Leika tez ma ochote, może razem nam się uda???

Ewcia no super kiecka io to fakt że lachon z Ciebie...:-)

Iwonka chyba słuszną decyzje podjęłaś, faktycznie teraz pomoc Ci się przyda... a te spięcia to tak cały czas, czy może rzadziej, a Ty po prostu miałas zły dzień i bardziej Cię to wkurzyło niż zwykle???

reklama
Elisabeth jak juz pisalam to na ogol jest ok,nie moge narzekac ale pewnekomentarze juz mnie do szalu doprowadzaly a co najgorsze to nie tylko ja tak odczulam lecz i moja mama ktora kilka razy w roku przyjezdzala i inne osoby na codzien nie przebywajace z nami...tesciow tlumaczy tescia ze on taki jest,taki ma charakter i tak klepie trzy po trzy ale ja poczulam sie zreszta nie piewrwszy raz jak intruz za ktorego niby on ciagle placi i tak sobie mysla inni obcy ktorzy czasem uslyszeli taki komentarz......wiec musialam w koncu zareagowac

Do góry