reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamusie!
Ja wpadam na chwilke, może później więcej napiszę (przy kawusi). A teraz wpadłam poczytać (aby zaległości nie mieć;-)) i juz lecę powiesić pranie. Będzie się kisło w domu, bo na dworze pada:-:)wściekła/y:.

Wszystkiego najlepszego dla Vanesski! Dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu każdego dnia!!! od "cioci" z BB oraz Grzesia i Maciusia

reklama
Iwonka, niestety jestem bez szans na nadrobienie wątków - zarówno tego jak i majowego - stąd pytanie ;-) Ja idę na usg dopiero w przyszły czwartek. Miałam być wczoraj ale wczoraj byliśmy w podróży.

Witam wszystkich w pochmurny poranek:dry: Pogoda wcale mi nie odpowiada Juz teraz czuje się senna a powiedziałam sobie że kawe to tylko raz dziennie bo znów zaczęła mi smakować tyle że malucha nie chcę ładowac kofeiną.:sick:
Ola K tak to jest że myślimy o drugiej ciązy staramy się a jak juz jest to nagle ni stąd ni zowąd pojawiaja sie wątpliwości tyle że im nie wolno pozwolić by brały górę Kobietko musisz po postu odpocząć a teraz to nawet bardziej wskazane :tak: M robi postępy i super więc postaraj sie by nie zapomniał tego co nauczył sie o swoim synku a trening czyni mistrza czyli korona z głowy mu nie spadnie jeśli raz dziennie będzie się zajmował sam Maksem a ty w tym czasie będziesz siedziała do góru d... i kompletnie nic nie robiła ;-)
Iwonka ja musze kiedys sprobować zrobić taki właśnie bigos bo wcześniej ronbiłam tylko sposobem Pychy Napisz jescze kiedy dodajesz grzybki i śliwki pod koniec? Robisz z nich wcześniej wywar?:confused:
Czarna 83 my równiez możemy sobie ręce podac :tak:Moj też uzależniony od rozrywki jaka daje komputer Ja się z moim juz nie pird...e Jak jest mi potrzebny to nawet rykne by tylko był z nami bo w końcu rodzina do czegoś zobowiązuje. Nie mówie ze ma cały czas z nami siedzeić Siedzę w domu i dzień mam już tak poukładany że chyba ciągła jego obecność chyba działała by mi na nerwy Tyle że nie można pozwolic by Julka zapamiętała taki obraz rodzinyy gdzie tato albo w pracy albo przed kompem a mama cały czas sama Z tego tytułu jeszcze jakiegoś gnojka przyprowadzi do domu , jeśli nie bedzie miała odpowiedniego wzorca:szok::no:

Vanessko kochana!!!! Najlepsze życzenia urodzinkowe dużo zdrówka i uśmiechu!
1645.gif

Vanessko! Z okazji 2 urodzinek, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości i zawsze uśmiechniętej buzi! Ściskamy mocno! Jędruś i cioteczka sewa.

Iwonka, serdeczne życzenia dla Vanesski - niech rośnie duża, zdrowa i kochana :tak:

Cloe, masz rację! Na razie wprawdzie delektuję się sytuacją w której mogę spokojnie popracować hihi ale powinien przyjść czas też na przyjemności!

Witam w bardzo szary dzionek! Nie mogę się dziś nigdzie ruszyc, bo jak tylko postawie Madzię samą na podłodze to zaraz mam płacz:-( Mała nie chce słyszec o tym,żeby zostac sama i się bawic. Na dworze zimno i nawet sie za bardzo wyjśc nie da. :baffled: No ale za chwilę się poubieramy i powędrujemy do pobliskich sklepików na zakupy.

reklama
Witam
Pogoda paskudna miałam prać ale pocekam moze jutro bedzie ładniej
Pozdrawaim wszystkie

Wszystkiego najlepszego dla Venesski z okazji 2 urodzinek moc buziaków i duuużo prezentów

Do góry