reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

dla Madzi
najlepsze zyczonka
z okazji
6 urodzinek!!!!!
misprezentbalondp8nv4.gif

reklama
Madziu, z okazji urodzinek życzymy Ci dużo drowia, pomyślności, samych 6 w szkole i spełnienia wszystkich marzeń.

Jędrzej i cioteczka sewa.

ja tez miałam ciężką noc, około 4 Maja zaczęła kaszlec i tak ponad godzie, bo do tego sie rozbudziła i próbowała nas zagadywac, a o 7:30 jak codzień pobudka :no: a dzis musze szykować, bo ja jutro mam swoich imieninowych gości, a po południu jedziemy na imprezke,

vici bardzo tanio dałaś za ta pralkę :tak:

a co do imprezowania, to ja ostatnio czasami miałam już dość, bo ciągle jakies wyjścia, albo goście u nas, ale w sumie to lepsze niż siedzieć ciągle w domu,
mi barzdo brakuje moich przejażdzęk na rowerze i gdyby tak szybko sie nie ściemniało, to nadal bym jeździła, ale tak to brakuje dnia :no:

oj jędruś bedny co tam za zle sny go mecze :-( mamusia poprawi mu humorek za dnia:tak:;-)
STO LAT dla MADZIUNI
birthday%20balloons.jpg

u nas pogoda taka sobie dobrze ze nie pada przygotowujemy kanapeczki wypasione na sniadanko oj lubie takie chwile

Dzień dobry!

Wszystkiego najlepszego dla Madzi!!!

Mam dużo sprzątania, więc na razie zmykam :) A po południu w planach obiad u teściowej a potem kino ;-):-)

kasiula z tego co zrozumiałam, to śniło mu się, że połknął kostkę do gry :szok::szok::szok: i kazał mi ją wyjąć z gardła. Rety takiego zszokowanego to ja go nigdy nie widziałam :no: Bidulek mój malutki.

Witam dzisiaj w słoneczny dzień. julka u dziadak słucha piosenek i w między czasie dzidzia wciska sniadanko Ciekawe jak to wyjdzie bo z moim niejadkiem nie udzie to za dobrze:confused2:
Leika no to fajny dzień się zapowiada:tak:;-)Super Trzeba mieć odrobinę rozrywki:tak:
Sewa jak tam Jędruś Zły sen nie popsuł mu humorku na cały dzień?
Ja zaraz uciekm Trzeba korzystać z okazji że ktoś zajmuje się Jukką i brqać się za sprzątanie bo u nas straszy:szok:
Do zobaczenia
Madziu 100 lat z okazji urodzin:-)

reklama
MADZIU
Z OKAZJI URODZIN ŻYCZYMY CI
ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA TWARZY KAŻDEGO DNIA

Dzień dobry.
Pogoda do bani, wieje, zimno i szaro :sick:. Jak nie pojedziemy gdzieś lub do kogoś to kolejny dzień w domu nas czeka :unibrow:.
Współczuję koleżanki ciężkich nocek :no:.
:happy2: Leika -kino, ale się rozmarzyłam:happy2:;-):-D
Cloe korzystaj kochana do bólu bo jeszcze trochę i długo sama nigdzie nie wyjdziesz :tak::-D, jak ja od jakichś 3 lat :happy2:.

Do góry