reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana. Pogoda u nas okropna. Całą noc lało i strasznie jest zimno i wietrznie.Madzia już w szkole a my z młodym śniadanko jemy. Zaraz idę kawusię zrobić bo jakaś jestem opuchnięta dzisiaj i ledwo na oczy widzę:-D
Bodzinka super że wyniki się poprawiły
Iwona u mnie wczoraj był mróz:tak:Współczuję bo ja strasznie zimna nie lubię:-)
Ewcia kobieto ty się wykończysz w tej pracy:-)Może weź spiwór i już do jutra zostań;-):-D
Leika życzę abyś się w końcu wyspała i odpoczęła bo nie długo to i na BB nie będziesz mieć siły:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :***

iwona.c28 - ja już dawno położyłam krzyżyk na państwowej służbie zdrowia. Szkoda nerwów i zdrowia właśnie... Gdzie mogę, to chodze prywatnie.

Ewuś - a pewnie, możesz się za mnie wyspać, na zdrowie! :-D

BODZINKA no to super ze wyniki dobre:tak:
no wlasnie to super wiadomosc...

Ewcia kobieto ty się wykończysz w tej pracy:-)Może weź spiwór i już do jutra zostań;-):-D
:tak:
no tez o tym myslalam,ze do domu sie nie opyla jechac...:-D:-D

nie lubie takiego czegos,,tak dlugo,i jeszcze sie dowiedzial,ze dyrek p[rzed samym zamknieciem chodzi i spr kto jest w pokoju i czeka...jak w wojsku kurka mac

a ja sie roztroilam albo rozczworzylam,,,susze wlosy,pisze wam,jem i kawe pije....

Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :***
iwona.c28 - ja już dawno położyłam krzyżyk na państwowej służbie zdrowia. Szkoda nerwów i zdrowia właśnie... Gdzie mogę, to chodze prywatnie.
Ewuś - a pewnie, możesz się za mnie wyspać, na zdrowie! :-D
no wlasnie iwona,,szkoda zdrowia,bo potem cie nie przyjma z nerwicowa choroba,,,a w sumie to po co my te składki płacimy:no::crazy:

a wyspac sie oki,ale nie dzisiaj,bo jatez sie nie wyspie dzisiaj,,,

a ja sie roztroilam albo rozczworzylam,,,susze wlosy,pisze wam,jem i kawe pije....

:-D:-D:-D:-D Ewcia ale ty zdolna jestes;-):-D

ANIAB ja tez nienawidze zimna:no: juz nawet kiedys powiedzialam ze ja to chyba przez pomylke sie w PL urodzilam bo powinnam gdzies w cieplych krajach;-):laugh2:

LEIKA ja tez ale bez przesady z gardlem czy zwyklym przeziebieniem nie bede prywatnie latac:baffled:.
Co do spania to i za mnie Ewcia tez sie mozesz wyspac bo tez ostatnio cosik nie dosypiam:-(

Dzien dobry.
Wczoraj moj m siedzialna komputerze do polnocy, wiec nie moglam wejsc i z wamijeszcze poklikac.Zebyzrobil mi zdjecia, tez sie nie doprosilam, ale wczoraj sie zawzielam (nie moglam Was przeciez zawiesc ;-):tak::laugh2:) i sama urzadzilam sobie sesje zdjeciowa.:-D
A u mnie dzis pada snieg:eek:, a moze deszcz ze sniegiem?:confused:
Oto efekty wczorajszej wizyty u fryzjera:

u mnie paranoja... podczas kąpania zauważyłam ze maly ma dwa razy większy brzuch, twardy jak diabli... mały oczywiście darł sie w niebogłosy, pręzył sie i kulił nóżki... bardzo dziwne, bo ja nic dziwnego nie zjadlam... pojechaliśmy na izbe przyjec i okazało sie ze młody ma taaaakie wzdęcie (a kupki robił normanie w dzień) ... normalnie nie miesci mi sie to w głowie... skąd coś takiego,...? przy okazji babka go osłuchała i nadal płucka i oskrzela czyste - ale dusznosci w nocy sa jak były... ponadto miał pobrany mocz i zbadany pod kątem infekcji ale wszystko ok... o godzinie drugiej nad ranem byliśmy z powrotem z nim a o piątej juz płakał za jedzeniem... ide sie powiesic...

reklama
Witam:) U mnie tez zimno rano bylo a w domu w duzym pokoju bylo 17stopni,ale juz jest 25 i dla mnie za goraco....Chyba musimy zaczac na noc ogrzewanie wlaczac/
Bodzinka to dobrze ze wyniki sa dobre:) A mam pytanko ile w ciazy przytylas? BYlam na blogu i widzialam fotki twoje z przed rozwiazania i mialas ten brzuszek spory:)

A jesli chodzi o lekarzy to my tez raczej prywatnie chodzimy.

Do góry