reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny to same imprezy w dniu mojego ślubu-będziecie świętować razem ze mną!!! i dzięki za wsparcie;-)

klavell-urocza masz córeczkę fajniutka taka:-)
vici super zdjęcia my też dziś z aparatem na śniegu byliśmy:-D
jak było widno jeszcze a potem wieczorem;-)
ulepiliśmy z M. bałwana dla Małegoale on nie kumaty na te sprawy jeszcze:-(
ale nasza radość była dla niego:tak:

No Victor nie pamiętał sniegu z zeszłej zimy i teraz się go bał po dłuższej chwili dopiero się oswoił i szlał jak wariat z sunią i nami

Vici dzięki:-)Ale super macie i bardzo slicznie razem wyglądacie
Klavell jaka córunia pulchniutka i śliczna:tak:
Ja też zmykam bo jestem nieprzytomna z bólu. Dobranoc.

Witam.
A u nas chyba się zaczęły problemy z brzuszkiem :-(, Dawał radę ale bardzo się przy tym męczył, trochę mu pomogłam termometrem ale o 11:30 wywaliłam M z łóżka żeby pojechała do apteki po infacol. Narazie dostał 2 razy, a teraz śpi na brzuszku :tak:. Zobaczymy co będzie dalej.
Muszę wam powiedzieć że jeszcze nie jestem nałogowym allegrowiczem bo odpuściłam dzisiaj 5 aukcji chociaż miała pozwolenie, a na jednej zaczął mi mulić komp i przegrałam :wściekła/y::wściekła/y:, głupia maszyna :angry:
Powiedziałam M o tunice :tak:, ale go podeszłam fajnie. Najpierw mu pokazałam i zapytałam czy fajna ;-), on że fajna i ile kosztuje, ja na to 34 zł, on: o to kup będziesz miała prezent ode mnie na mikołaja no to ja że dziękuję bo już kupiłam:-D.

Witam niedzielnie.
U nas zima pełną parą i pada śnieżek cały czas.
Czarna będzie dobrze co tam się przejmujesz ja też nie miałam 50 a zabawa była przednia.Wy będziecie ślub brali to nam mija 12 latek razem:szok:dokładnie 24:-)
Ewcia jak imprezka się udała to super.
U nas na ślubie było ostatecznie niespełna 40 osób a impreza była rewelacyjna. My wychodziliśmy do domu o 6 rano a paru gości jeszcze się bawiło :szok:, my nie daliśmy rady i poprawiny trzeba było przesunąć o 2 godziny bo wstać nie mogliśmy :tak:. Zobaczysz że będzie zajefajnie :tak:

VICI :szok: ale super!!! Majka była by wniebowzięta ona tak czeka na śnieg i bałwana :tak:.
klavell ale Hanife jest pultaśna i taka przy tym słodka że tylko ją schrupać :-)

Dziekuje za tak mile slowa, bardzo sie przydaly bo wlasnie na blogu w komentarzach przeczytalam cos nie milego na temat mojej slicznej coreczki
oto komentarz osoby podpisanej jako ddd
" Od razu widac ze dzieciak ma muzulmanski ryj p tatusiu"
przykro mi sie zrobilo bo zadna z nas nie lubi sluchac takich obrazliwych tekstow na swoje dzieci czy meza bo przeciez oni dla mnie sa nasliczniejsi na swiecie onoje
Dobranoc

reklama
klavell :szok::szok:szok poprostu co za bezczelność
ale to przeważnie małolaty piszą same nie wiedząc co to oznacza
nie przejmuj się tymi debilami t
Masz kochaniutką córeczkę strasznie słodziuka jest:-D:-);-)
Ania138 ojjj kochana kolejny zbieg okoliczności:-D:-D
Buziaki dla Daiwdka :tak:i oby to kolka nie była tylko coś jednorazowego:no:

Do góry