reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dziewczyny Korzystam z okazji julka na Elmo wię c coś niecoś poczytam i skrobnę bo jeszcze cakiem o mnie zapomnicie;-) Za trzy m-ce zmieniamy cyfrę na telewizję N i nie wiem jak to moje dziecko poradzi sobie bez Elmo, barci Koala Misia w wielkim domu cliffoda.... jak ja sobie z nia poradzą?:baffled:
Klavel Hanife jest przesłodka a na takie komentarze nawet nie zwracaj uwagi Założe sie że to jakiś gówniarz
Asiulinka no to czekamy na zdjęcia ze chrztu Moje dziecko też było chrzczone w trzecim m-cu życia i z jakiegoś powodu rodzince to nie ddokońca się podobało:baffled:
Ania 138 jak tam dziś Dawidek? To może być jednorazowa sparawa oby:tak:
Czarna mnie się rodzina powiekszy i jakoś czasu wiecej nie mam Weszłam w etap mega zmęczenia , senności i lamazarności:dry:I mam dziwne przeczucie że tak już bedzie do końca
Czy ja dobrze kojarzę że jutro twój wielki dzień? W takim razie miłej zabawy na pewno weselicho się uda:tak:

Vici ale u Was piękna zima, tylko pozazdrościć:tak::tak::tak:
U nas jak na razie sucho, ale nad ziemią wiszą ciężkie śniegowe chmury więc może zacznie coś padać. Zaraz zmykam z małą na zakupy bo w lodówce pustki i trzeba trochę się przewietrzyć. Dzisiaj Maja pozwoliła mi pospać do godz.9 - aż miło:-):-):-)

Ja też powinnam iść na zakupy, ale tak mi się nie chce z domu ruszać :baffled:
Ale mus to mus, wartałoby sie przewietrzyć, tym bardziej, że wczoraj siedzieliśmy cały dzień w chałupce.

SEWA to jak juz pojdziesz to zrob i dla mnie zakupy;-), bo tez strasznie mi sie nie chce wychodzic:baffled:.

Obiad juz zrobilam szybciutko pomidorowa z makaronem na wczorajszym rosolku, ale tylko tyle bo nic wiecej mi sie nie chce:no:

bry.gif
U nas za oknem śliczny biały widoczek
snieg.gif
Za chwilkę wychodzę z małymi bo za chwilkę się rozpuści
smiley23.gif
Muszę iśc się od razu zarejestrowac do lekarza bo Madzia okropnie charczy i mi sie to nie podoba
chory.gif
Mam nadzieję że to tylko od kataru.
co.gif

Klavell Hanifka jest prześliczna
kciuki.gif
a ludzie to naprawdę chamscy potrafią byc
mad.gif
Tulę was mocno
glaszcze.gif

Bodzinka wielkie gratulacje
jupi.gif

Dobra kończę kawkę
kawka.gif
i zmykam bo mała się już drze
mmm.gif
Do póżniej
siema.gif

SEWA to jak juz pojdziesz to zrob i dla mnie zakupy;-), bo tez strasznie mi sie nie chce wychodzic:baffled:.

Obiad juz zrobilam szybciutko pomidorowa z makaronem na wczorajszym rosolku, ale tylko tyle bo nic wiecej mi sie nie chce:no:

U mnie też pomidorowa, na wczorajszym rosołku :tak:

Co do zakupów, właśnie wychodzę, prześlij listę :-)

Hej ja tylko na chwilke,pozniej [po czytam co naskrobalyscie...
Do dziewczyn zalejacych na allegro,jesli sie placi z gory na konto to ile mam w koncu zaplacictzn kupilam spodnie za 30zl a przesylak kosztuje 9 zl czy odrazu mam zaplacic za ta przesylke????Zawsze bralam za pobraniem i dlatego nie wiem...

Mój mężuś załatwił nam wczoraj Cyfrę :szok:, ale będziemy mieć kanałów, fajnie bo Majka tak ja Julka Cloe bardzo lubi Elmo itp :tak:. Jutro przyjedzie mój tata i będą razem zakładać. Będę musiała się sklonować ;-):tak:.
Oj, coraz bardziej martwi mnie Dawidek, bo teraz śpi ale słyszę że trochę kaszle :-(, no zobaczymy co pani dr powie.

Hej ja tylko na chwilke,pozniej [po czytam co naskrobalyscie...
Do dziewczyn zalejacych na allegro,jesli sie placi z gory na konto to ile mam w koncu zaplacictzn kupilam spodnie za 30zl a przesylak kosztuje 9 zl czy odrazu mam zaplacic za ta przesylke????Zawsze bralam za pobraniem i dlatego nie wiem...
Tak :tak:, jak przelewem to zawsze musisz dodać koszt przesyłki odrazu :tak:. A pochwalisz się co kupiłaś? :zawstydzona/y:

reklama
Dzieki Ania:) Kupilam spodnie ciazowe...........;-)a teraz juz zmykam.Zdrowka dla Dawidka zycze! MINI MINI program jest the best:tak::-):-):-)

Do góry