reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana. Wstalam a za oknem bialo. Ciekawe czy u Sewy tez:confused:.

IWONKA ASIULINKA super foteczki.

ANIAB mnie tez rozbawil pomysl twojego synka - mam nadzieje ze moj nie bedzie takich mial.

Co do "pomocnych ludzi" to tacy naleza teraz do wyjatkow - niestety. Czesto spotykam sie ze znieczulica ludzi np. jak stoje w kolejce w sklepie i mlody mi placze tez mnie nikt nie przepusci i wbrew pozorom to " dziadkowie" czyt starsi mezczyzni tacy po 50-tce czesciej pomoga niz mlodzi i silni:baffled:. Pamietam jeszcze pare lat temu jak Natalka byla w wieku Kubusia to ja nie stalam w kolejkach bo ludzie nas wpuszczali ( nawet czasami specjalnie bralam Natalke zeby nie tracic czasu:sorry2:) a teraz to tragedia.

reklama
Dziendobry zaraz zmykam na zakupy.Maly nie spi od 6,20 i to juz 3 dzien z rzedu chyba mu sie poprzestawialo cos.Dzieki za wspolczucia.Dzis pod zebem znalazlam 10Euro:-Dale mezus se jaja robi ale jak tak bedzie przy kolejnych 3 to git:yes:

Dzień dobry,hejka,cześc wam..
ja w domu sama,synek w peckolu,jade na 10 do pracy,w sumie to po 9 juz msuze sie zbierac...
Teraz pije kawe i spr prace długoterminowe,,bo mam zalełości,,a jak sprawdze z 5 to zawsze cos jest;-)..
Poczytam co u was przy kawce..

Witam wszystkie miłe mamusie "domowe" :tak: Wpadłam powiedzieć, że żyję ;-)
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, i pozdrawiam cieplutko!

Hej wszystkim z rana. U mnie pogoda okropna bo pada deszcz ze śniegiem:szok:Najbardziej tego nie lubię:no:No ale za to posiedzę w domku na BB;-):-DNajgorsze że po Magdę trzeba będzie iść:-)Ja Matkowi kombinezon kupiłam już dawno ale dwu częściowy. Madzi myślę kupić spodnie takie narciarskie zeby mogła szaleć na śniegu i się nie moczyła. Zaraz też wskoczę na allegro to może co upatrzę:-D

OlaK witaj. Rzadko ostatnio zaglądasz stąd wnioskuję że jesteś zapracowana bo wątpliwe zebyś odpoczywała znając Ciebie;-):tak:Jak się czujesz?

reklama
OLA K witaj. U nas jakos leci a co u ciebie? Jak sie czujesz? Mysle ze sie nie przemeczasz za bardzo i duzo odpoczywasz:confused::tak:

Chyba i ja musze zalozyc konto na allegro - tylko ze wtedy to moj M mnie chyba z domu wygoni jak zaczne pieniadze wydawac;-);-):-D

Do góry