reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.
Pare dni mnie nie bylo i troche stronek do nadrobienia bylo. Ale przeczytalam ostatnie dwie.:baffled: Tesciowa juz pojechala. Fajnie nawet bylo, bo troche odpoczelam, ale z drugiej strony od poniedzialku znow Grzes bedzie musial sie oduczyc, ze jest noszony na rekach.
Witam.

Jędrek spał dziś do 10:45 :szok: już sparawdzałam czy nie ma gorączki, ale nie ..... musiał się chłopaczyna wyspać i super. Wstał taki zadowolony, z buziuli uśmiech mu nie schodził.

Wróciliśmy z zakupów, w sumie jest ciepło, tylko jakoś tak szaro, buro :baffled: teraz czeka mnie sprzątanie.... oszaleję, wiecznie sprzątam i wiecznie jest bałagan :baffled:
Sewa ale Ci dobrze!:tak: Maciek nie wiem co by musialo sie stac, zeby wstal po 9. A ja tak lubie dlugo spac.:sorry2: A balagan to ja tez nie umie sie pozbyc.;-) Co posprzatam, to Maciek na nowo naznosi zabawek.:wściekła/y: Ale taki juz nasz los...

Ewcia powodzenia w tworzeniu dzidziusia.:tak: oby tym razem sie udalo! No i udanej imprezki!

Aniab masz super coreczke.:tak: Mnie tez by sie taka przydala, bo nie chce mi sie ruszyc moich 4 liter i sprzatnac.:baffled: Ale co tam w koncu to mieszkanie ma sluzyc nam, a nie odwrotnie.;-):-D

Asiulinka swoją drogą masz fajna teściową Moja by tyle nie wysiedziałą To typ który cały czas musi być w ruchu , coś musi mieć do robotya poza tym myślę że jest zbyt bardzo uzależniona od towarzystwa swoich sióstr. ale nie narzekam . Gdyby moja chciała mnie odwiedzić na dłużej oj ciężko by było:no::dry:
Ewcia mojej imprezy:tak:
Anaconda mężczyżni tak mają niestety jedyny sposób na nich niech sami sprobują jak to jest Mojemu też od czasu do czasu włancza się " wiem lepiej," i psuje tym krew jak mało kiedy:dry:
Aniab kiedy moja będzie pomagać sprzątać? Oby chciała :sorry2::confused:

Tak Dziewczyny, wszystko to prawda, dokładnie tak jak piszecie tak to właśnie wygląda. Rozmawiałam z Nim, z jednej strony by chciał żeby właśnie nie zostać samym na "starość", a z drugiej właśnie mówi że teraz czas na nas.
Troszkę mi smutno, nastawiłam się już bardzo, szczególnie kiedy była u nas męża siostra z 3mies. maluszkiem. Wtedy widział i przypomniało Mu się chyba że nie ma już przez jakiś czas spokojnych, przespanych nocy, i w sumie to tylko kupki, ulewania, i spanie....i inne problemy mieszane uczucia ma ten mój mąż.
Wszystko to przeszliśmy 2 x , Teraz kolej na nas.
Ale bardzo Wam dziękuję za wszystko.

Cloe ani się obejrzysz jak twoja pannica wyrosnie:tak:
A moje dopiero się kąpią:tak:Dziś mamy poślizg bo mały niedawno wstał- uciął sobie drzemkę a jak się spytałam czy będzie teraz siedzieć do północy to powiedział że tak:-D:szok:Czeka mnie siedzenie do późna

Czesc Dziewczyny! Czytam Co U Was A W Tle Slysze Relacje Z Meczu. Macie Naprawde Zawrotne Tempo, Strasznie U Was Duzo Sie Dzieje. U Nas Zima Ruszyla Pelna Para, Jest Mrozno I Duzo Sniegu, Jutro Wyruszam Z Dziewczynkami Na Dwor Bo Juz Dawno Bylysmy Na Pozadnym Spacerku. Pozdrawiam Serdecznie!

Witam u nas mecz nie leci bo my nie lubimy piłki nożnej:-p
Oj z tym sprzątaniem:-) u nas Victor już sam zaczął sprzątać i jestem w :szok:Rano wywala skrzynkę na podłogę a przed południową drzemką wszystko wraca do środka i wtedy wiem kiedy jest zmęczony.Ale to trwa dopiero 4 dni ciekawe kiedy mu się znudzi:confused:
Padam już na twarz więc uciekam,dobranoc wszystkim.

To Jeszcze Raz Ja. Jesli Chcecie Zobaczyc Moje Skarby To Zajrzyjcie Do Galerii Na Bb, Tytul Albumu To Moje Skarby. A I Przy Nicku Tez Sie Powinno Pojawic Zdjecie, Mam Nadzieje :-).

reklama
Do góry