reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i zapomniałam naisać najważniejsze.Ewcia śliczne zdjęcie masz w podpisie. Rany jaki Twój synek już duży:tak:No i super kalendarz:-)

reklama
:-)Ewcia masz piękne zdjęcie w podpisie:)Super chłopaczek z Twojego synka:-)
Klavell mnie się podoba to drugie:-)
Ja dziś zostawiłam moich facetów samych i pojechałam do mojej mamy po autko do małego i poszłyśmy na pizze.Miło było bardzo i troche odpoczełam od Karolka.Autkiem był zachwycony, juro fotki:-)

Witam niedzielnie.My bylismy w gosciach tak nie zapowiedziani i najpierw najadlam sie sernikiem ktory kupilismy po drodze a pozniej poprawilam calym sloikiem kiszonych ogorkow:szok::szok::szok::szok::szok:nie moglam sioe oprzec takie byly dobre bo wlasnej roboty(znajomej);-)
Ewcia synek podobny do ciebie i ta bardzo:tak::-):-):-):-)

Dzięki dziewczynki za życznonka
Wesele było super-czułam się jak królowa
ojjj naprawdę był to wpaniałe wydarzenie
a tu kilka fotek takich amatorskich
jak bedę mieć od fotografa to Wam też wkleje;-)
i ślubuję ci miłośc.....

wychodzimy z kościoła

w restauracji

sprzątamy (czyt.mój Monsz sprząta)

Kroimy Torcika

I tu już takie tam

A u mnie mały wykapnay,ja tez zaraz lece kąpku i do wyreczka,bo juz na mnie czek gotowe:-);-):tak:..

Ewcia ty jak zwykle sama ze sobą piszesz;-):-DAle :-D
standardowo,,ja juz chyba musze:-D:-D

No i zapomniałam naisać najważniejsze.Ewcia śliczne zdjęcie masz w podpisie. Rany jaki Twój synek już duży:tak:No i super kalendarz:-)
dzieki,wiem rosnie jak na drożdżach widze to po rzeczach...

:-)Ewcia masz piękne zdjęcie w podpisie:)Super chłopaczek z Twojego synka:-)
:-)
dzieki dzieki..
ach czekamy na foty jutro...

Witam niedzielnie.My bylismy w gosciach tak nie zapowiedziani i najpierw najadlam sie sernikiem ktory kupilismy po drodze a pozniej poprawilam calym sloikiem kiszonych ogorkow:szok::szok::szok::szok::szok:nie moglam sioe oprzec takie byly dobre bo wlasnej roboty(znajomej);-)
Ewcia synek podobny do ciebie i ta bardzo:tak::-):-):-):-)
wow co za menu iwonka...hahhaa..same pyszności..
no do mnie wow dzieki,,kiedys to był czysty tata,ale teraz każdy mówi,ze sie zmienia,,ale nikt mi nie powiedział,ze do mnie podobny....:sorry2:

Ja juz mówie dobranoc i zmykam...jutro bede po pracy...dobranoc,,,,,

czarna551 ależ z was super para,,jaka swietna rodiznka,piękne foteczki i super,ze sie dobrze wybawiłas i tak super czułas,,w końcu to był jeden z najwazniejszych dni w twoim zyciu..czekamy na pozostałe foty...jeszcze raz gratuluje wam!!!

Iwonka na zdrowie:-D
Bodzinka to czekamy na fotki:tak:
Ewcia ależ to oczywiste ze synek musi być do ciebie też pododbny:tak::-)
Czarna super wyglądaliście i najważniejsze ze wszystko świetnie wypadło, a synek cudnie wyglądał- Ty zresztą również:-)
Dobranoc

Hej Kobietki.

Czarna, wyglądałaś świetnie, ładna z was rodzinka :tak:.A synio super.
Klavell - mnie również się wydaje, że fotka na której Hanifka jest sama jest fajniejsze.
Iwonka, no mieszanka całkiem niezła :-D
Bodzinka, dawaj fotki :tak:
A przede mną zapowiadają się 2 tygodnie nauki...:-(.I jeszcze do tego załatwianie praktyk :baffled:.Bo żeby nie było nam za łatwo na tych studiach, to na początku II semestru mamy odbyć praktykę w świetlicy terapeutycznej lub wychowawczej (w środowisku otwartym).Bo sesja to za mało :dry:.Ech, która mnie natchnie do nauki :confused:

reklama
Hej. A co tu takie pustki:szok:Zawsze juz Iwonkac28 siedziała przy kompie:tak:
A ja byłam w szkole powiedzieć że Madzia nie będzie i z wychowawczynią pogadać żeby mi podała co będą robić w książce:tak:A teraz wcinam śniadanko. Potem będzie kawka. Może sie ktoś jeszcze obudzi...
Inna ja cię nie natchnę bo ja już zapomniała co to studia:-DNa początku 2006 skończyłam - obroniłam się i wolę tego nie pamietać;-):-DBo w połowie studii stwierdziłam ze nie chce mi się tego studiować i wogóle ciężko było bo miałam dziecko, z drugim w ciąży:no:No ale się udało i już nawet nie myslę o tym.Powodzenia

Do góry