reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie ja nie wiem jak to jest, jak siedze przy kompie to pustki a jak nie ma czasu zajrzeć to piszecie jak szalone:-):-):-)Z gg mam to samo, jak mam czas to pustki a jak nie mam to piszą wszyscy znajomi:confused::confused:

reklama
Bodzionka ja mam to samo z tym pisaniem jak nie mam czasu;-) wszyscy wtedy wala drzwiami i oknami, a jak moglby ktos sie gdizes odezwac bo mam chwilke to zero.....cisza w eterze:dry:;-)
Mowisz ze chcesz isc na rande z Mezem.... to powiedz mu ze zapraszasz go na randeke i tyle, milej zabawy zycze:happy2: wez go pod pache i papa bez gadania ;-)

Ja dalej siedze sama w domu M nie ma wiec nie mam z kim isc porandkowac.
Oj a moj to mnie zawsze ciagnie na imprezy tyle ze taki glosne i bardzo taneczne za ktorymi ja juz niebardzo przepadam:dry: tzn lubie muzyke glosna, wypic piwko pogadac ale tanczyc nie cierpie.......a stalo mi sie tak dopiero po urodzeniu dziecka:confused: ciekawe ....:confused:

Klavellspokojnie dasz rade ja uwielbiam sałatki na imprezach i rybki
a nie ważne co wymyślisz ważne żebyś to ładnie udekorowała
najprostsza potrawa ładnie udekorowana robi wrażenie
Klavel ale córeczka Ci rośnie ładnie;-) u Nas już waga się zatrzymała;-)

Agatka fajnie to napisałaś do Bodzianki podpisuję sie pod tym
Bodzianka cyt.:happy2: wez go pod pache i papa bez gadania ;-)

Adrianku wszystkiego najlepszego

A my w poniedziałek idziemy do laekarza-ortopedy Dawid mi wykrzwia lewą nóżkę:-(.
Niby lekarz rodzinny nic nie widział żeby wykrzywiał ale ja znam swoje dziecko lepiej niż ona. Przebadała mi dziecko ubrane w rajstopki,skarpetki i spodnie i dziwi się że ona nic nie widzi no ciekawe jak ma zobaczyć:wściekła/y::wściekła/y: dała mi skierowanie do ortopedy na NFZ ale nasza kochana służba zdrowia już na ten rok nie przyjmuje a po nowym roku to też nie wiadomo co będzie-normalnie człowieka trafia jak słyszy coś takiego.

Klavell, a mleczko Humana SL?
Moja Natalia od roku do 3 latek była na tym mleczku, miała uczulenie na laktozę, a potem jeszcze doszło na gluten, na szczęście samo przyszło i samo poszło, trzeba było tylko doety przestrzegać.
Humana SL w Niemczech kiedyś było napewno, bo moja Mama mi właśnie w Niemczech kupowała, tutejszego Nutramigen moja Natka nie chciała tknąć.

Dobry wieczór! Jestem dziś wykończona! Byłam z dziecmi w bawilandzie i wyszaleli się:-D Zapłaciłam za dwie godziny i wykorzystaliśmy to co do minutki! Adrianek biegał przeszczęśliwy a i Madzia mnie zadziwiła bo wariowała na równi z bratem:-) Oczywiście ja musiałam skakac za nią i teraz nie bardzo mam siły:sorry2: W drodze powrotnej się mała przespała i nei chciała mi potem zasnąc! Ale Aduś padł natychmiastowo!:cool2: Super było. Jutro jadę do szwagierki to wieczorkiem wrzucę fotki!
Mleko Adriankowi podawałam Bebiko3R i Madzi też próbowałam ale ona nie chce:no: Muszę jej dac zwykłego krowiego bo już nie raz piła z Adriankiem i nic jej nie było! Z małym miałam gorzej bo do dwóch lat nie mógł pic zwykłego mleka- bolał go brzuch:dry: Ale teraz jest mlekopij:tak:
Adrianek bardzo dziękuje za życzonka
8.gif
Był dzisiaj taki szcęśliwy że aż mi się serduszko uśmiechało​
3.gif
Dobranoc!​

Dobry wieczor i dobranoc zarazem.;-):-)
Ja juz poprasowalam, a teraz ide umyc garnki -nie mylam przez caly dzien, wiec sie troche nazbieralo...:baffled:
Maciusia sprzedalismy babci na weekend. Mam nadzieje, ze bedzie grzeczny i nie wroci za bardzo rozpieszczony.;-) A my (ja, Grzes i moj m) jutro kolo poludnia jedziemy do znajomych mojego z pracy. Wracamy w niedziele.
Ok. Lece, bo juz wpol do dwunastej.:shocked2: A tyle przede mna.:-)

No to przyjemnych snow wszystkim zycze.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Pytałam, bo jestem w trakcie odstawiania Natka od piersi i pewnie w grdniu zakończę karmienie. Muszę mieć jakąś alternatywę dla piersi.

Dobrej nocki!

reklama
Dzis znowu dzien bez drzemki oj trzeba sie przyzwyczaic.
Leika ja daje mleko modyfikowane junior z nestle od 12miesiaca :-) Mleko krowie podaje rzadko i w malusich ilosciach.Jakos tak weszlo mi w glowe ,ze jak od 3 lat to od 3 i juz:-)
Klavell mleko dla alergikow tez znajdziesz w De bez obaw.Tak jak pisaly dziewczyny i humana a i podobno sinlac jest super a i w DM jest :-)

A tu macie cos do rozweselenia to nasza rodzinka :-D:-D
ElfYourself™ : Brought to you by OfficeMax�

Do góry