reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój M mi się dziś naraża...Obiad prawie gotowy, ziemniaczki się gotuja a on dzwoni,ze jednak będzie póżniej:crazy:Dajcie mi cierpliwość:baffled::baffled:

reklama
dobry wieczor..
ja nie dosc ze przyjechaam dzisiaj dopiero do domu,,to wlasnie korki skonczylam udzielac....ach,,,ale darmowe,,bo mojej siostrze przyrodniej i jej kumpeli...jak ja to lubiee:no:
A moj matus usnął sobie i teraz spi,,ladnie,,ciekawe co w nocy bedzie robił...:baffled:

Witam popoludniu (a moze juz wieczorem:confused:).:-)
Wrocilismy juz z bioderek i spacerku. Usg wyszlo dobrze i nie musimy juz chodzic na kontrole. A na spacerku Grzesiu spal jak zabity, a jak sie przebudzil, to popatrzyl w okolo, grzecznie polezal i znow zasnal. -Nie moze miec tak w domu, co bym mogla sobie odpoczac?:confused: Ale dobre i to. Przynajmniej nie musialam szybko na sygnale wracac do domu. No i zdziwil mnie, ze wytrzymal tak dlugo bez jedzenia -okolo 4 godziny. jak jestesmy w domku, to 2 godziny to max.:nerd:
Bodzinka przesylam ci porcje cierpliwosci.;-):-D

Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego jak watek zamkniety:szok: a gdzie on dokladniej sie znajduje? i czy mozna sie do was w jakis sposob tam przylaczyc:confused:
nie widza go te osoby co nie maja dostepu,,a my jakos kolejno wpuszczamy kobiałi.....cierliwosci...

Agatka zamkniety watek tu jest ale jaka kolejka:-D cierpliwosci kiedys sie tam dostaniemy:-);-)Powolo dopuszczaja bo tam sa tez inne mamy i chca sie poznac lepiej a to troche trwa jak wiadomo:-)Widze,ze nikt nie pisal wiec odpisalam na twoje pytanko:yes:
no dokladnie,,no ja dopero teraz odpisuje,hmmm

Wlasnie przeczytalam na blogu w komentarzach ze krzywdze wlasne dziecko ze jestem zla matka ze zrobilam z hanifki pulpeta i mam zaczac ja odchudzac bo dzieci w szkole beda sie z niej smiac jacy ludzie sa walnieci odchudzac 3 miesieczne dziecko no i jeszcze ten tekst ze szkola ... przeciez hanifka ma 3 miesiace a ludzie juz mi o szkole pisza boze ale sie wkurzylam...to ciekawe co mam zrobic glodzic dziecko...nastepnym razem jak bedzie sie domagac mleczka to powiem kochanie jestes na diecie mleczko dostaniesz za 2 godzinki...
tepi ludzie,na takich trzeba lache kłaśc,a nie sie przejmować,,,ale ty chyba masz jakiegos wroga na tym swoim blogu,,bo jakies docinki tepe,,skzoda gadac..olej to!!!

Jak się właśnie wkurzyłam....Przyszła do mojago M pani z Urzędu Miejskiego z wyrokiem gzekucyjnym.Mąż dostał mandat w zeszłym roku i go nie zapłacił, 50 zł.Dobrze,że kase w domu miałam:angry::angry::angry::angry::angry:Gdyby to był 500 ale 50:crazy::crazy:Ja oczy jak spodki zrobiłam bo nic mi nie powiedział...Oj jak wróci do domu...
a to łobuziak,,dobrzem,ze od mandatu nie am odsetek,,bo by sie zgłaszali po jak nadłuższym terminie aby brac odsteki...:-:)-p

reklama
Bodzinka to ci dzis chlop zalazl za skore....
Anaconda
tak szybko ci przesylka dojdzie????Chyba wczoraj dopiero co zamawialas?
Asiulinka to dobrze ze bioderka ok:)

Dobra ja juz lece bo mnie wolaja do lazienki kapac dziecko.Musze tak wczesnie bo o 19:00 to juz l;edwo patrzy na oczy i marudzi.....

Do góry