reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój Grześ jak widzi cyca to aż się cały trzęsie:-DDlatego nie wyobrażam sobie żeby miał z niego zrezygnować.W nocy też jeszcvze cycuś:tak:
moj jak tylko przezuciam go na butle to od razu cale nocki przesypial,,az dziwne,,,,porpstu budizl sie co chwila,aby pocyckac i zasypiac,a jak go odlozylam,to za dwie godz zbowu pobudka,,dlatego odstawilam,bo tylko mu sie przytulac chaialo,a nie jesc,,,a i tak od amlego pil moje mlekoz butli,tazke problemu nie mialam,,jendo co mialam to tone pokarmu w cyckach jeszcze przez jakies dwa tygdnie i sie meczylamz tym...ach to bylo straszne,miec tyle mleka i nie chcialo przestac mis ie prodyukowac,,,:-p

reklama
moj jak tylko przezuciam go na butle to od razu cale nocki przesypial,,az dziwne,,,,porpstu budizl sie co chwila,aby pocyckac i zasypiac,a jak go odlozylam,to za dwie godz zbowu pobudka,,dlatego odstawilam,bo tylko mu sie przytulac chaialo,a nie jesc,,,a i tak od amlego pil moje mlekoz butli,tazke problemu nie mialam,,jendo co mialam to tone pokarmu w cyckach jeszcze przez jakies dwa tygdnie i sie meczylamz tym...ach to bylo straszne,miec tyle mleka i nie chcialo przestac mis ie prodyukowac,,,:-p
No właśnie mój mały nie umie z butli jeść:no:Żadne próby nie przyniosły efektu.Nocki mam przez to ciężkie

nie - dzieki dziewczyny... po prostu z mezem chcemy walnąc dwójeczkę i zrobic sobie z 3,4 lata przerwy.... oczywiscie maz chce dwójke dzieci, ale bede negocjowac :-D:-D:-D:-D:-D

po tych zakupach jestem padnieta strasznie ide sie kimnąć... dobranoc dziewczynki... jutro mnie czeka znów sprżatanie, za tydzien mamy chrzciny - musze wszystko dokladnie powymywac w domku...

KATRINM5 u nas z butelek avent odpada... mały nie chce z niego ssac - teraz zamówiłam nuka i tommy coś tam - podobno obie sa rewelacyjne - czas pokaze...

ok, ja juz naprawde spadam..buziaki

nie - dzieki dziewczyny... po prostu z mezem chcemy walnąc dwójeczkę i zrobic sobie z 3,4 lata przerwy.... oczywiscie maz chce dwójke dzieci, ale bede negocjowac :-D:-D:-D:-D:-D

po tych zakupach jestem padnieta strasznie ide sie kimnąć... dobranoc dziewczynki... jutro mnie czeka znów sprżatanie, za tydzien mamy chrzciny - musze wszystko dokladnie powymywac w domku...
Ja też mam za tydzien chrzciny ale nie mam weny na sprzątanie:-(
Spokojnej nocki :-)

:-D:-D:-D:-D:-D Ewcia dziękuję za kielicha:-D:-D:-D:-D:-D Weszło bez problemów, ale jak mój się chciał napic to ino do połowy łyknął:rofl2:
Wiecie że moje beboki nadal buszują:confused: Łażą po mieszkaniu i nie mają najmniejszego zamiaru zasnąc:dry: A ja już miałam zamiar odpocząc:sorry2:

reklama
KATRINM5 u nas z butelek avent odpada... mały nie chce z niego ssac - teraz zamówiłam nuka i tommy coś tam - podobno obie sa rewelacyjne - czas pokaze...

ok, ja juz naprawde spadam..buziaki
Ja nie będę już raczej nic kupowała.Mam i Avent i Canpol ale najlepiej picie herbatki idzie z Dr.Brownsa.Ale mleko nie:-(Niedługo na niekapka się przerzucimy

Do góry