reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia widze u Ciebie 4000 posta.Gratulacje:-)
no widzialam,dziekii

Ja jeszcze jestem. Przeglądam meble i inne wyposaż. pokoju dla dzieci na allegro.
ja tez zawsze tam zagladam na meble,,,patrze jakie by sie malemu przydały,,ale kiedy mu kupie to ohoho,,naarzie za regałem kukam dla niego...

a ja polecam radio dla dzieciaczków... nie wiem czy juz je macie, wiec na wszelki wypadek wysyłam:
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna
oooo pierwsze słysze,musze zjarzec,,,

Witam niedzielnie.

Dziś rano mój mąż pojechał :-:)-:)-( jestem przybita :-(

Strasznie dużo naklikałyście. Wybaczcie, ale nie nadrobię :zawstydzona/y:

Witam nowe mamy :tak:
Sewcia wiem co to znaczy,taki wyjazd,,caluski,,,bedzie dobrze,a na ile teraz pojechal???

:-):-)witam was cieplutko choć u mnie wieje jak na końcu świata:szok:Od rana same atrakcje-na moją Jule spadła deska do prasowania i ryku było co niemiara:-( no i siniak na pół czoła:shocked2:pozatym mąż Wiktor miał jechać na narty a tu niespodzianka-nie jedzie i siedzi z nami w domku:-):-).Idę gotować obiadek dla małej,wpadne póżniej.Miłej niedzieli.U nas taki plac zabaw to FIKOLAND,poszłabym z małą ale chyba jest jeszcze za malutka(ma 10 miesięcy)????Jak myślicie?
ło matko deska do prasowania,,szok,,ale dobrze,ze juz po,,a siniak zniknie,do wesela sie zagoi...,,hmm no faktycznie chyba 10 miesiecy to za malo,,ale sprobowac mozna,,,

Radio juz zainstalowane :)
Mamajuli u nas kiedys byl przy[padek a raczej wypadek jak mialam taki odkurzacz stojacy nie wiem czy wiecvie o czym mowie taki podluzny lal kaska i om sie przewrocil na Vanesske a ona mama siedziala na podlodze a tylko huk poszedl ,az sie potem zalalam.....:(((( juz go nie mam,kupilam nowy choc tamten tez byl nowy.

Leika ja tez sie rozgladam za meblami,ale chyba z ikea wszystkie bede u dzieci w pokoju bo mi sie podobaja i te baldachimy i wogole.Dzis wlasnie chce tam pojechac i sie rozejrzec .Chce kupic Vanessce lozko swoje wlasnie takie z baldachimam,zeby czula sie jak w namiocie bo ona lubi sie chowac :) i wogole inne meble.

reklama
Do góry