reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam, mam. Stosuję. Natrałam go też pulmexem. Ale zapowiada się ciężka nocka, mały nie może oddychać i nie śpi :-(
Bidulek :-( musisz go położyć w pozycji półsiedzącej, będzie mu łatwiej oddychać, i jak masz maść majerankową pod nosek to też mu bedzie przewiewało.

Ja mówię dobranoc. Pewnie pokręce się jeszcze trochę po BB, ale już się żegnam.

Śpijcie smacznie i spokojnie.

Leika-zdrówka dla maluszka!Moja też się niedawno przebudziła coś jej jeszcze w nosku przeszkadza.Dobranoc ja już na oczy dziś nie wyrabiam mojemu musiałam tu pare rzeczy porobić ale jest zadowolony to chociaż to dobre.Papapapa:-)

Wpadam jak po ogień dobrej nocki życzyc!!:-) Miałam dzisiaj sprzątaniowo-marudzący dzionek. Madzi się cisną następne zębolki i ciągle popłakuje i na ręce się pcha. A mnie się wszystko pokończyło i czopeczki i żel na dziąsła oczywiście jak na złośc przed samą wypłatą:wściekła/y: No ale muszę jutro wstąpic na aptekę bo mi jej strasznie szkoda:-( A jeszcze żeby mi nie było za dobrze to Adrian dziś po przedszkolu bardzo kaszlał:wściekła/y: Zobaczymy jak nocka minie i co będzie rano:confused: Mam nadzieję że go nie rozłoży:dry: Bo ja już wymiękam:baffled:

Witam wszystkich.Czy wy wiecie ile wy klikacie normalnie przy zagladaniu dorywczym juz nie wiem co i jak u kogo.Masakra jak wroce do domu to na nowo wbijac sie w to wszystko.
Pozdrawiam goraco z PL i dobrej nocki zycze

To znowu ja.
Nadrabiam zaległości :tak:
I widzę że już się wyjaśniło kto robił pawlacz :tak:, swoją drogą to fajny pomysł :tak:
Mi też pirat sie podoba :tak:

Majka tez ogląda "Papi" i Mądry Maluch, bardzo je lubi ale czasem jeszcze wraca do Teletubisiów :tak::-D, chyba że umysł odpoczął ;-)

Z tym przyspieszeniem edukacji to dla mnie też przesada, jeszcze trochę to zajdziesz w ciążę i już trzeba będzie wybierać szkołę dla dziecka, paranoja !!!

Bodzinka, fajne meble :tak:

Ja tez jeszcze kolędy nie miałam i nie wiem kiedy będzie bo taki trochę "kalwin" ze mnie :zawstydzona/y:. W zeszłym roku plan kolędy był podany w internecie na stronie kościoła a teraz nie ma :wściekła/y:

Ja też sie zgadzam z Leiką i tak jak Asiulinka poślę Majkę do przedszkola na wiosnę, chociaż liczyć umie do 10 i zaczyna kumać alfabet :tak:, ale zależy mi żeby Majka miała kontakt z dziećmi i nauczyła się trochę dyscypliny i pracy w grupie, bo ja jej sama tego nie nauczę ( oczywiście pracy w grupie )

Iwonka mi tez się podoba to pierwsze łóżeczko.
A ja z mężem chorujemy na zestaw Capslock z Bleck Red White, łóżko piętrowe i można drugie na dół włożyć albo zostawić wolne, ale za drogie, może kiedyś.

Klavel super fotki. Mój Dawidek taż się tak fajnie śmieje :tak:

Leika zdrówka dla synka.

reklama
Majka dzisiaj budziła się w nocy co 1,5 godziny z płaczem :-(, a rano miała lekką gorączkę. Mariusz pojechał z nią do lekarza i okazało się że to tylko gardło i że dobrze ją leczę :tak:. Taka mądra jestem bo siostra była kilka dni temu ze swoją u lekarza i ja podaje moje to samo :tak:. Chyba sobie wydrukuję dyplom "pediatra samozwańczy" ;-):-D

Przestawiłam dzisiaj kanapę i łóżeczko małego i teraz mam lepsze dojście ido łóżeczka i wygodniej mi.

Na allegro wygrałam dzisiaj dwie licytacje jedną po drugiej, trzecią odpuściłam bo się bałam że się Mariusz na mnie wpieni. Ale kozaków mam 2 pary a spodnie potrzebowałam nowe bo mi trochę bioderka po ciążach się powiększyły :-D, z czego się cieszę :tak:

A i ostatnio wygrałam licytację kurtki tylko że okazała się na mnie za mała ale to nić Pan mi wymieni na większą już dzisiaj Mariusz odesłał.
Najmodniejsza kurtka z FUTREM SZOK CZERWONA r.S (288501719) - Aukcje internetowe Allegro

No i jak już pisałam mamy ekspres ciśnieniowy, nawet dobra kawka :tak:, jutro zrobię sobie cappucino :-p, zobaczymy co wyjdzie.
No i kamerę też sobie kupiliśmy bo jak są małe dzieci w domu to brakuje takich gadżetów :tak:, a Mariusz dostał już ode mnie na imieniny nawigację do samochodu, taką tylko z mapą Polski ale wystarczy :tak:

Dobranoc

Do góry