reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzia odpłynęła:-) Ja kończę kawusię i idę obiadek robic. Mam dzisiaj zupkę pomidorową a potem zrobie żeberka w miodzie z ziemniaczkami i surówką:tak:

reklama
Pije kolejną kawę, bo nie mogę się wybudzić :baffled:

sikoreczka żeberka w miodzie..... brzmią smakowicie. Ja robię w piwie :happy2:
Dziś zrobię potrawkę z warzywami i z piersi kurczaka z ryżem, bo to szybko się robi ;-)

A ja próbuję ululać Oliwkę, ale ona broni się przed spaniem jak szalona, choć powinna już od conajmniej pół godziny spać.
No i oczywiście sprzątam...Naczynia się moczą (mam nadzieję że już niedługo będziemy mieć zmywarkę), mieszkanie całe odkurzone, czekam aż Potworek zaśnie i muszę je jeszcze umyć.Ja nie wiem, skąd ten syf się bierze.W ogóle to wkurzają mnie panele w kuchni i w pokoju, są ciemne i wszystko na nich widać :baffled:.Nawet jak poodkurzam i umyję podłogę, to za godzinę znowu wygląda tragicznie.
A to moje pazurki (nie załamcie się stanem moich dłoni, ale tak się kończy używanie środków chemicznych bez rękawiczek:zawstydzona/y:):
DSC00144.JPG

SIKORECZKA-ale narobiłaś mi smaka na te żeberka:-D
INNA- pazurki śliczne podobne do moich w dniu ślubu,mój potworek też śpi ale pewnie krótko, bo bolą ją dziąsełka:no:.
Ja na obiab robie zupke pomidorową,ziemniaki,marchewka z groszkiem i jajko sadzone:-D też szybko i smacznie:cool2:.Miałam wziąść mała dziś na spacer ale u nas jak zwykle wieje jak diabli więc siedzimy w domku, a do sklepu pojade autkiem sama:-(.To tyle wpadne jeszcze wieczorkiem pa pa:-)

hej hej

u mnie dzis tez zeberka ;-) tyle ze nie miala na nie pomyslu wiec dusze a pozniej podsmaze na patelni....a na te w miodzie i w piwie poprosze przepis...

Leika Nasivin soft jest naprawde skuteczny popieram, ale mozna go uzywac tylko 4 dni...nie wiem czemu..ale zawsze mi to lekarka podkreslała.

Pazurki ladne....tez mialam takie do slubu...idento;-):-D

pzodrawiam wszystkie i lece popracowac..

Witam,ja musialam rano isc oddac mocz do analizy a ze z dzieckiem i daleko bo pol godziny w jedna strone spacerkiem wiec nam sie zeszlo troche bo i zakupki po drodze.ASle pogoda wspaniala,slonce i cieplo a ja sie czuje jakbym maraton zrobila.
Ewcia gratuluje Moderatora :) Ja jestem Maj2008

reklama
Witam:-)
Ja ostatnio Was tylko czytam :-(Mały jest niespokojny chyba ząbki bedą mu szły.Nie chce za długo pospać i budzi sie co 15 minut w dzień:-(A ja mam jeszcze tyle roboty przed sobotą:-(Na dodatek popsuł się grzejnik gazowy do grzania wody:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry