reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka ta mała vaneska to spryciula,,ale sobie wybiera pozycje do spania,haha,,świetne,,bez komentarza,,oprostu rewelka,,

ja spr cwiczenia,,jutro wystawianie ocen,,ale zament bedzie w szkole,,bubu,,,ale jeszcze dwa dni;-) i wolne 2 tygodnie,:tak::-),hihi

reklama
Ale wlasnie sobie uswiadomilam ze moja Jasminka jada tylko dwie zupy pomidorowa i ogorkowa:szok:. Ciagle sie awanturowala przy obiedzie i ja odpuscilam. A teraz to juz patrzec na pomidorowa nie moge... Kurcze zrobilam bezsensu ze tak odpuscilam sprawe z tymi zupami. Ale jutro ugotuje cos innego.... Czy wasze maluchy to tez tak maja z jedzeniem?
Moj Macius tez jest niejadkiem i zazwyczaj je ziemniaczki z sosikiem (gulasz, pieczen itp.), choc nie zawsze zje mieso.:dry: Ostatnio polubil makaron i potrafi zjec sam, bez niczego, lub z sosem do spaghetti. Kiedys lubil kotlety i mogl je jesc bez przerwy, a teraz cos mu sie odwidzialo i nie chce nawet sprobowac. Zreszta lista potraw, ktorych "nie lubi", ale nawet nie sprobuje jest dluga, ale co jakis czas probuje mu dac cos innego, bo tych ziemniaczkow z sosikiem juz dosyc.

Iwonka Vaneska super zasnela. Pomyslowa jest-za kazdym razem gdzie indziej.:-D

A my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...

Matu jeździs amochodem z ozdobami swoimi,,łancuchy..hehe

Acha bylam dzisiaj w US i mozna odliczac do konca kwietnia tą prorodzinna ulgę,,bynajmniej u mnie,,heeee,,ciesze sie,,bo to zawsze cos,,,

Moje dziecko wlasnie wypilo dwa kubki mleka przez slomke,a kupilam znow te slomki smakowe takie co sa w Mc donaldzie w zestawach dla dzieci.

Iwonko a gdzie mozna kupic takie slomki smakowe? Moja Jasminka nie pije takich cudeczek mlecznych bo ma skaze, ale ja bym sie chetnie napila z takiej slomeczki :-):-):-):-):-)

reklama
A my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...
U nas choinka jeszcze stoi (juz mi zawadza:dry:). Rozbierac bedziemy w weekend.

Moje dziecko wlasnie wypilo dwa kubki mleka przez slomke,a kupilam znow te slomki smakowe takie co sa w Mc donaldzie w zestawach dla dzieci.
Oj, Maciusiowi tez by sie podobalo.:tak:Gdzie kupilas? I jak wygladaja?

Do góry