reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Byłam u dentysty. Sprawdziła moje uzebienie, nie jest źle. Jakieś 3-4 wizyty i będę miała luzik z zębolkami, tylko kieszeń cieńsza zostanie :baffled:

Następna wizyta w środę.

Iwonka co to za rurki, ja nie widziałam takich, albo widzalam i nie skojarzyłam, że to coś takiego :confused: Vanesska jak zwykle boska :-)

reklama
ja rowniez grtauluje moderatorow
Ewcia co to za ulga napisz cos wiecej....
słomki smakowe:szok::szok::szok::szok: co to takiego...chyab jestem do tylu...:dry::zawstydzona/y:

oo dokaldnie,,,czyli odliczamy kaske,hehe 1145,08zł za jedno dziecko,,czyli jak dwoje to mnozymy kwote razy dwa,,i czas do 30 kwietnia...

Byłam u dentysty. Sprawdziła moje uzebienie, nie jest źle. Jakieś 3-4 wizyty i będę miała luzik z zębolkami, tylko kieszeń cieńsza zostanie :baffled:

Następna wizyta w środę.

Iwonka co to za rurki, ja nie widziałam takich, albo widzalam i nie skojarzyłam, że to coś takiego :confused: Vanesska jak zwykle boska :-)
no to miłego smigania po dentystach,hehe,,ja juz mam za soba,my z m mamy swojego i zawsze chodizmy,,jakies dwa razyd o roku,,bo czesciej nie musimy,,ja mam zdrowe zeby,,a maz takie sobie,,,

AA te rurki to ja jzu słysząlam,a raczej słomki,,Iwonka tyc hyba jzu pisałaś o nich co??

Dziewczyny. Gratuluję moderatorów :tak::tak::tak:

Ja się przyłączam do gratulacji :tak:

Ewcia - fajnie, że lada chwila będziesz mieć ferie.

Ja rozbieraniem choinki zajmę się w weekend... No i czas będzie na zakupy na wyjazd, przecież moje dziecko wyrosło z wszystkich letnich ciuchów i butów już... :dry:

A w jakich kapciach latają wasze dzieci po domu?

Jędrek biega w takich ciapo skarpetach. Skarpetki podszyte skórką. Fajne. Bo noga sie nie poci, piorę je w pralce.
Ma też takie skarpetki, a pod nie podklejona guma.... ale w nich noga wiecznie upocona.

Hej witam wieczorkiem. Mąż wyjechał już niestety. No i znowu jestem samotna ale za to będę na BB. Sporo tu się ostatnio dzieje i nim dojdę co i jak to pewnie trochę minie. Sewa powodzenia u dentysty:tak:
Leika moje najczęściej biegają bez kapci ale jeśli już muszą to Matek ma z Lemigo takie za kostkę a Madzia to ma przeróżne- klapki, za kostkę, tenisówki i tp i ubiera te które akurat jej pasują do stroju:-D

Dobry wieczór!kobitki SEWA-życze powodzenia u dentysty ja też się wybieram i wybrać się nie moge bo szukam dobrego i taniego he he oczywiście:tak:Mój mężulek do pracy pojechał to ja tu troche pośmigam.
attachment.php

Załączniki

• Mamusia i Pati.jpg
    Mamusia i Pati.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
...a co do kapci to mojej najlepiej sie biega bez, no ale zima więc musi ubrac.W domku człapie w takich szmaciakach z gumianą podeszwą.

Do góry