reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja nie wiem jak to jest...O 16 oczy mi się kleja a teraz spać mi się nie chce a do tego Lol się obudził i nie chce zasnac na nowo:no:

Zaglądam powiedzieć dobranoc. Jestem przybita, cały dzień nieziemsko bolała mnie głowa :-( jeszcze do tego Jędrek dostał dziś fisia :wściekła/y: jak nigdy :wściekła/y:Ten to wie kiedy mamusi dowalić ;-) Całe szczęście, że padł ok 20:00 :tak:

Witam nową mamę i tatusia :tak:

Resztę doczytam jutro.

Śpijcie smacznie :tak:
witam również ;-)
Oo, widze, że mamy wśród nas pierwszego tatusia ;-) Witamy :-)

A ja już mówię dobranoc. Do jutra.
Witaj :-) w sumie temat wątku jest nie dla mnie ale tak jakoś mi się tu u was zaczyna podobać:-p

Dobranoc;-)

Nie no.... muszę jeszcze coś napisać :tak:

pirrllott weszłam na Twojego bloga. Ale fajni Ci Twoi synowie :tak:, a Ty chyba masz z nimi wesoło :-)

mamojuli fota lux, a córa super dziewczyna :tak:

No teraz to już mówię dobranoc.

Myślę że będę zaglądał do was;-)
A suwaczki mam po rosyjsku dla tego bo nie umiałem sobie sam ich zrobić (brak wprawy z suwaczkami):sorry2: więc poprosiłem koleżankę z wątku jak sobie radzicie a że ona jest fanką tegoż języka to zrobiła mi właśnie takie:-D

Bardzo fajnie to wygląda.
Jak sobie radzisz z trzema chłopakami?
Napisz coś więcej o sobie :tak:, my jak to baby bardzo ciekawe jesteśmy wszystkiego :-D, przynajmniej ja :cool2:

Witam..Ja chcialam tylko pozegnac sie,,bo jutro o 4 wyazd do zakopca,,
Zycze milego tygodnia i do usłyszenia za tydzien,,buzaiki przesyłam i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE,PAPAPPAAAA

reklama
Witam wieczornie! Ja dziś trochę po M1 polatałam, ale nie przepadam w niedzilę jeżdzic bo tyle ludu:szok::szok::szok: W sumie tak po łebkach. Tylko 5-10-15 i smyka a potem na real poszłam. Kupiłam małym wiosenne okrycia

Opłacało się bo i za płaszcyk i za kurteczkę dałam 15 złotych:-) Na siebie ic nie wypatrzyłam, ale jak będę miałą natchnienie to na targowisko pójdę. Widzę że u was też choróbska! Oj nieładnie. Zdróweczka dla wszystkich!!!!! Jutro mam bojowe zadanie posprzątac mieszkanie. We wtorek kolędę mamy i to o 9 rano:szok: Po raz pierwszy w życiu tak wcześnie:szok:
Iwonka to ci się łobuziaczek mały rozwija. Tak mamusię męczyc:-D
Witam nową mamusię i tatusia:-)
Zbieram się do spanka, muszę choc raz w tygodniu wcześniej pójśc spac. KOLOROWYCH SNÓW!!!!!
To chyba ksiądz z ambony spadł że taka godzinę wymyślił :confused::-D
A my w przyszłym tygodniu tez nie mamy kolędy

Witam..Ja chcialam tylko pozegnac sie,,bo jutro o 4 wyazd do zakopca,,
Zycze milego tygodnia i do usłyszenia za tydzien,,buzaiki przesyłam i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE,PAPAPPAAAA

Szerokiej drogi. Bawcie sie dobrze!!!
Nie zapomnimy, o to się nie martw.
Wracaj do nas szybko.

pirrllott byłam na Twoim blogu, bardzo fajnie go prowadzisz :tak:, śliczne fotki i fajowe filmiki :tak:

A ja kupiłam dzisiaj Dawidkowi 5 koszulek na allegro za jedyne 28 zł, jutro około 9 mam dwie licytacje jedna po drugiej ciekawe jak mi pójdzie.

A jak strój pirata? kto to licytował? Jak poszło?

Do góry