reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Nie bylo mnie pare dni i tyle stron mialam do nadrobienia.:szok: Ale nawet nie probowalam...:sorry2::zawstydzona/y: Ominelo mnie cos?

Inna wszystkiego najlepszego z okazji wkroczenia na nowa droge zyciowa. Abyscie zawsze bylo tak zakochani i szczesliwi, jak wlasnie w dniu slubu.:tak:
milosne_96.gif

Widze tez nowego tatusia.:tak: Witaj.:-)

reklama
My zaraz idziemy na zkupy bo w lodówce przeciąg....
Dziś na obiad rosół z kaszą manną więc szybki:-)
Zaraz musze poprac zasłony.Może dziś sięuda rodzinna wyprawa do fryzjera, zobaczymy bo maja wodomierze odczytywać...

Witam:-) no tak od rana juz mnostwo czytania:-p
Vici no wlasnie jak pobyt w Pl ? napewno udany:tak:
Jasminka ja w wolnej chwili czytam raczej BB:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mamajuli super fotka i sliczna corcia:tak::-)
Ania138 zycze udanych licytacji:-)
Ewcia a tobie udanej zabawy w gorach.Czekamy na fotki:tak:
IwonaC oj to sie na nosilas,wyobrazam sobie:sorry2:zdrowka zycze:tak:
Sewa i jak dzis twoja glowa:confused:Mam nadzieje ze juz lepiej:tak:
Leika a jak Natanielek:confused:rownierz zdrwoka zycze i komu tam jeszcze juz sie po gubilam.Wszystkim chorym dzieciaczkom zdrowka:-)
Pirrllott no wlasnie pisz cos o sobie wiecej:tak:Zona pracujue a ty wychowujesz chlopakow:confused:a na bloga zajrze tez naopewno do was:tak:

Witamy wszystkic z rana:-) my dziś od 6 na nogach-niestety Juli zęby nie pozwoiły pospać:wściekła/y:
IWONKA-jeszcze raz przepraszam że ciężarnej tak głowe zawracałam:-(
PIRRLLOTT-fajnie że znami jesteś,zawsze to inny punkt widzenia niż damski:-D
CAŁEJ RESZCIE dóżo zdrówka życzę
BODZINKA-zostaw kartkę ze stanem licznika w drzwiach lub u sąsiada i do fryzjera możecie pędzić:-):-):-):-)

Dzień doberek :-).
Po pierwsze witam tatusia :tak:.
U nas już po wszystkim :-D.A teraz opiszę jak wszystko wyglądało, mam nadzieję że Was nie zanudzę:
Przed wyjściem, podczas szykowania była niezła nerwówka, ja od fryzjera wróciłam o 13:30, mało czasu zostało, Oliwka zaczęła odstawiać swoje histerie podczas ubierania, mi łapy latały, jakbym miała delirkę ;-), mój ojciec zły, że wszystko jak zwykle u nas na ostatnią chwilę, ale w USC byliśmy jako pierwsi.Mną się nikt nie zachwycał :-D, wszyscy zachwyceni ubiorem Oliwki :-D.Kobietka która udzielała nam ślubu na początku strasznie się wzruszyła, a później jak Oliwka zaczęła krzyczeć "ne ne ne" to wymiękła :-D.Obrączki zostały założone, życzenia, szampan i na salę pojechaliśmy.Tam chlebek, sól i woda w kieliszkach (bo ja wódki nie piję w ogóle).Oczywiście mój kieliszek po rzuceniu za siebie się nie stłukł :zawstydzona/y:.Ale go dobiłam.No i zaczęła się zabawa, zespół stanął na wysokości zadania, bo jak jechaliśmy do mojej mamy do szpitala, to jeden wziął gitarę, drugi akordeon, pojechali z nami, zaśpiewali i zagrali "Sto lat" oraz "Koniczynkę", moja mama płakała a ja razem z nią.
Jak wróciliśmy na salę, okazało się że Oliwka zrobila furorę, bo wszyscy tańczyli w kółku, ona w środku kółeczka i jak zaczęła kręcić bioderkami to co niektórym szczeny opadały :-D.
O 19 Oliwka już była tak padnięta, że wlazła pod stół i zaczęła przysypiać.JAcek powiedział, że wszystkiego się spodziewał ale nie tego że jego córcia jako pierwsza zalegnie pod stołem :-p:-D.
Wytańczyłam się, wybawiłam, mężuś był przekochany...Teść mnie zadeptal podczas tańca :-D.Super było
W sobotę miały być poprawiny, ale przyszło tylko 10 osób ale i tak było fajnie.Muzyka leciała z płyty, ale Ci co byli szaleli.
W niedzielę przyszli Ci co byli w sobotę, zjedliśmy obiadek, dopili wódkę, ja dopiłam piwko ;-) i trzeba było sprzątać :baffled:.Ale Oliwka nas uratowała, zaczęła marudzić, a smoczek się zapodział, więc teściowie stwierdzili żebyśmy szli do domu, a oni to wszystko ogarną ;-).
No i dzisiaj trzeba wrócić do szarej rzeczywistości.
Jak któraś z Was ma ochotę na pyszny bigosik, na przepyszne gołąbki, albo smaczne udka - zapraszam :tak::-D.
A nie wiem czy pisałam, ale kolokwium z psychologii zaliczyłam, a tak się bałam że będę musiała pisać poprawkę :-).
Poczytałam Was troszkę, ale nie wiem już co komu miałam pisać.Teraz do piątku będę na bierząco, a później szkoła :baffled:.I kolokwium z pedagogiki :dry:

Pycha wielkie gratulacje!!!!!:-):-):-):-)

Witam po weekendzie niestety nie nadrobie zaległych stronek ale trzoszke podczytywalam was.....jednak nie wiem za co dla Pychy tyle gratulacji???:confused: skoro jest ich tak duzo to cos waznego .....zdrdzcie mi co sie wydazylo.

Witam Tatusia Pirrllott ty wychowujesz dzieci a twoja zona/partnerka pracuje? sory za ciekawosc ale wiesz my chcemy wszytsko wiedziec....;-):-D

reklama
Do góry